Nationala

Reacția lui Răzvan Burleanu, după ce Alin Toșca s-a retras de la echipa națională

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit despre decizia luată de Alin Toșca (30 de ani) de a se retrage de la echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 19:28
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 19:30

Fundașul celor de la Gaziantep și-a anunțat decizia prin intermediul unui comunicat postat pe paginile oficiale ale Federației Române de Fotbal. Burleanu se declară surprins de alegerea lui Toșca.

Răzvan Burleanu, despre retragerea lui Alin Toșca de la echipa națională

„Motivele sunt diferite de la caz la caz. Și eu am rămas surprins. Știu că Edi Iordănescu a discutat cu el mult mai mult. Ne pare rău de această decizie, am fi avut nevoie în continuare de Alin Toșca, mai ales că era la vârsta la care nu avem mulți jucători, 27-30 de ani. 

Toșca joacă la un nivel bun și ar fi putut să ajute în continuare echipa națională. Ne pare rău, dar mai mult nu putem comenta, este decizia fiecărui jucător. Noi ne-am dori ca un jucător să fie prezent și la cel mai înalt nivel o perioadă cât mai lungă de timp”, a spus Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Alin Toșca le urmează exemplul altor jucători care s-au retras de la echipa națională în ultimii ani, precum Cristi Săpunaru, Ciprian Tătărușanu, Silviu Lung sau Bogdan Stancu.

Toșca își va continua drumul la Gaziantep, echipa pentru care joacă din 2019 și unde a fost antrenat de Marius Șumudică. Fundașul român mai are contract cu turcii până în 2024.

Modifică setările cookies