"Lumea nu intelege ca sa fii selectioner e diferit fata de echipa de club!" Ionut Lupescu stie care sunt problemele nationalei lui Radoi

"Lumea nu intelege ca sa fii selectioner e diferit fata de echipa de club!" Ionut Lupescu stie care sunt problemele nationalei lui Radoi

"Kaiserul" este unul dintre cei mai influenti oameni din fotbalul romanesc.

Fost international roman si fost angajat al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu si-a exprimat si el parerea cu privirea la problemele pe care le are echipa nationala in ultimul timp. "Kaiserul" cere clementa pentru Radoi si il da ca exemplu chiar pe Mircea Lucescu, care a avut o experienta nereusita pe banca nationalei Turiciei, de curand.

"Lumea nu intelege ca sa fii selectioner e diferit fata de echipa de club. Multa lume l-a blamat pe Piturca la echipa nationala, dar nu intelegea ce inseamna sa fii selectioner. Este cu totul alta munca decat cea de antrenor. Nea Mircea acum la batranete imi da dreptate dupa ce-a fost selectioner la turci.

Nu i-a iesit si simtea ca nu-i place ceea ce face. Pe Razvan cand l-am adus nu-i placea. Sunt oameni care vor sa fie activi zilnic. Sa fie zilnic pe teren. Ca selectioner nu antrenezi. Antrenezi o zi sau doua. Problema e ca mereu trebuie sa ai planul A, planul B si planul C, pentru data respectiva.

Pentru ca la fiecare data iti trebuie un plan, o echipa. Duminica cand ai convocarea se accidenteaza unul, doi. In timpul antrenamentului a doua zi se mai accidenteaza inca unul. Astea sunt lucruri pe care, tu ca selectioner, trebuie sa le ai in avans. Daca nu previi atunci ai o problema. Noi nu avem selectioneri, avem antrenori foarte buni! Dar ca selectioner e greu", a declarat Ionut Lupescu pentru gsp.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile torențiale au afectat toată țara. Un campion național de off-road și-a pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies