EXCLUSIV Lucian Sânmărtean, reverență pentru un internațional român: ”Apreciez atât de mult ce a făcut!”

Lucian Sanmartean EURO 2024 Nicolae Stanciu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 11:26
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 13:57

Lucian Sânmărtean a fost prezent la emisiunea Emoții Europene. Ediția de joi dimineață a fost susținută de Casa Pariurilor.

România s-a calificat la EURO 2024, care se vede la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO. Naționala va da piept în piept cu Belgia, Slovacia și Ucraina la Campionatul European găzduit de Germania.

Lucian Sânmărtean, reverență pentru un internațional român: ”Apreciez atât de mult ce a făcut!”

Lucian Sânmărtean, fost internațional român, a ținut să evidențieze cât de muncitor era Nicolae Stanciu în perioada în care a fost adus la FC Vaslui, de la Alba Iulia. 240.000 de euro plătea atunci Adrian Porumboiu pentru serviciile mijlocașului ofensiv.

”Nicolae Stanciu era atunci în creștere. Pot să apreciez atât de mult traseul pe care el, de mic... Față de mine, el a fost diferit. A știut de la început ce să facă sau cum să facă pentru a ajunge sus. Eu m-am lăsat împins de val. Stanciu a luat tot de la început. 

Nu a fost cel mai talentat, dar a preluat. De la mine ceva, de la Adailton ceva. Și iată că acum e calificat la națională și va juca la EURO”, a spus Lucian Sânmărtean la Emoții Europene.

Stanciu și-a făcut debutul la prima reprezentativă la 22 de ani și 10 luni, în 2016, sub comanda lui Anghel Iordănescu. De atunci a bifat 69 de selecții, 14 goluri și a devenit, între timp, căpitanul selecționatei lui Edward Iordănescu.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc. 

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale. 

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!