VIDEO Legendarul Hristo Stoichkov a ajuns la București! Avertisment pentru ”Generația de Aur”: ”Vreau să marchez!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 23:07
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 23:08

Meciul de retragere al ”Generației de Aur” este programat sâmbătă, de la 20:30, în direct pe PRO TV și VOYO.

Meciul care se va juca pe Arena Națională începe la 20:30 și până acum s-au vândut aproape toate biletele pe cel mai mare stadion al țării. Adversarii tricolorilor în confruntarea de sâmbătă vor fi antrenați de Jose Mourinho, iar echipa va fi formată din foști colegi ai ”tricolorilor” de la formațiile la care au activat în străinătate. 

Hristo Stoichkov: ”Hagi și Popescu sunt mai mult decât frați pentru mine!”

Hristo Stoichkov a ajuns la București pentru a lua parte la meciul de retragere al Generației de Aur. La sosirea pe aeroport, legendarul fotbalist bulgar, care a fost coleg la Barcelona cu Gică Hagi și cu Gică Popescu, a vorbit despre relația specială pe care o are cu cei doi foști mari fotbaliști.

Este fantastic, sunt foarte fericit că am revenit în România după mult timp în care nu am mai fost aici. Sunt foarte fericit să mă revăd cu toți jucătorii României, mai ales cu Gică Hagi și cu Gică Popescu.

Gică Hagi și Gică Popescu sunt mai mult decât frați pentru mine. Cunosc mulți oameni de aici din România, sunt prieten cu Giovanni Becali, dar să joc la Barcelona cu Gică Hagi și cu Gică Popescu a fost un vis pentru mine.

Avem multe amintiri, au fost niște ani foarte dificili pentru țările noastre. Nu se putea ieși, Hagi a început la Real Madrid, apoi a mers în Italia, iar de acolo, la Barcelona. Gică Popescu a plecat direct la PSV, de acolo la Barcelona (n.r. înainte de a semna cu Barcelona, Gică Popescu a jucat un sezon la Tottenham). Eu, din Bulgaria, am mers la Barcelona. Am fost un trio important. Pe lângă faptul că suntem foarte buni prieteni, cred că lumea din România și din Bulgaria își dorește să ne vadă din nou jucând împreună”, a spus Hristo Stoichkov pe aeroport.

La final, Stoichkov i-a avertizat pe membrii ”Generației de Aur”: ”Sunt pregătit să marchez”, a spus legendarul fotbalist bulgar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!