Laszlo Boloni, sincer despre naționala României: „Nu vreau să ating pe nimeni, dar, să mă ierte Dumnezeu”

Laszlo Boloni nationala romaniei Nationala Ladislau Boloni
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 22:43
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 22:42

Naționala de fotbal a României a disputat două meciuri în luna iunie în Grupa I a calificărilor pentru EURO 2024.

Selecționata lui Edward Iordănescu a remizat de două ori: împotriva lui Kosovo (0-0) și împotriva Elveției (2-2), într-un meci în care Valentin Mihăilă a făcut show pe final, cu o „dublă” impresionantă.

Laszlo Boloni, sincer despre naționala României: „Nu vreau să ating pe nimeni”

Laszlo Boloni (70 de ani), actual antrenor la Metz, a vorbit despre naționala României și a precizat faptul că tricolorii trebuie neapărat să se califice la EURO 2024, având în vedere grupa din care face parte selecționata lui Edi Iordănescu.

„Eu nu am urmărit jocurile, ci doar rezultatele echipei naționale a României. Eu cred că rezultatele sunt bune! Și, zău, nu vreau să ating pe nimeni, dar la grupa pe care o avem, Dumnezeu să mă ierte, deci chiar trebuie să te califici”, a spus Laszlo Boloni la televiziunea DigiSport.

Reprezentativa de fotbal a României face parte din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, alături de Elveția, Israel, Belarus, Kosovo și Andorra.

Elveția - România 2-2

Naționala Elveției a început în forță meciul de la Lucerna. Mai întâi, Mohamed Amdouni a deschis scorul în minutul 28, ca în minutul 41, înainte de pauză, să realizeze „dubla” și să creeze un avantaj de două goluri în fața „tricolorilor”.

În repriza secundă, Valentin Mihăilă a făcut show pe final! Fotbalistul a redus din diferență în minutul 89, iar în prelungirile partidei (90+2') a reușit să restabilească egalitatea și să aducă un punct important pentru selecționata lui Edi Iordănescu în calificările pentru EURO 2024.

Clasamentul din grupa României

1. Elveția - 10p

2. România - 8p

3. Israel - 7p

4. Belarus - 3p

5. Kosovo - 3p

6. Andorra - 1p

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!