Ce spune Vlad Iacob despre interdicția lui Dinamo la transferuri

Dinamo Superliga Vlad Iacob Superliga Vlad Iacob
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 22:34
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 22:33

Dinamo a surprins și a oficializat și primul transfer al perioadei de mercato, chiar dacă are interdicție la mutări.

Cu toate astea, „câinii roșii” l-au prezentat pe Hakim Abdallah (25 de ani), care a participat și la primul antrenament pentru Dinamo. 

Ce spune Vlad Iacob despre interdicția lui Dinamo la transferuri

Pentru a scăpa de interdicție, echipa din Ștefan cel Mare trebuie să achite 400.000 de euro, dar speră totuși să capete dreptul de a transfera jucători la FIFA.

Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor roșii” a precizat că încă așteaptă decizia celor de la FIFA pentru a primi undă verde la transferuri. De asemenea, oficialul lui Dinamo a precizat că au fost monitorizați câțiva jucători pentru o perioadă de timp, iar în momentul în care echipa va putea aduce forțe proaspete la echipă, abia atunci vor mai exista mutări.

„Noi așteptăm din clipă în clipă deblocarea transferurilor. Dacă nu se va reuși acest lucru, acționarii și-au asumat că vor rezolva situația. Este vorba despre FIFA, nu există un termen stabilit. Așteptăm o decizie. Nu e ca la o Curte de drept comun sau ca la TAS. Așteptăm o decizie fără să existe un termen fix.

Clubul Dinamo nu poate plăti, este în insolvența. Dacă se va găsi o soluție de acest gen, cu siguranță nu din partea lui Dinamo vor pleca banii. Sunt jucători care au fost monitorizați o bună perioadă de timp. Sunt jucători care s-au alăturat, urmând ca lucrurile să fie perfectate imediat dupa ce interdicția se ridică. Au încredere în faptul că situația se va soluționa într-un timp foarte scurt.

Sunt chestiuni interne, nu vreau să spun un număr de jucători. Sunt câteva întăriri pe poziții cheie pe care le așteptăm în perioada imediat următoare”, a spus Vlad Iacob, potrivit DigiSport.

Vlad Iacob a râs cu poftă când a povestit ce a făcut Becali la sediul LPF: ”A fost interesant”

Gigi Becali s-a dus personal la sediul LPF pentru a strânge semnături din partea reprezentanților cluburilor din Superligă. Concret, Becali a vrut să strângă cât mai multe voturi pentru eliminarea regulii U21, care impune ca un jucător eligibil pentru naționala de tineret să fie în permanență pe teren.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, pe care Becali l-a jignit atunci când a citit lista cu voturile cluburilor din Superligă, a oferit o reacție elegantă atunci când a fost întrebat despre derapajul patronului de la FCSB.

„Sincer? Unul de dezgust (n.r. - ce sentiment l-a încercat când l-a numit sclav). Eu consider că aceste lucruri țin de Vechiul Testament mai multe, iar domnul Becali ca un creștin practicant ce este, n-ar trebui să promoveze astfel de comportamente. N-am apucat să discutăm intern, dar probabil vom sesiza și noi forurile abilitate în acest sens. Mi se pare niște declarații care nu-și au locul în 2023.

A fost interesant, domnul Becali a încercat să-i convingă pe reprezentanți să voteze într-un anumit sens, a reușit contrariul. Eu, sincer, spun că dacă n-ar fi avut acele încercări, demersul dânsului avea mai multe șanse de reușite. Oricum, era nevoie de aprobarea ulterioară a Federației Române de Fotbal. Tot ce puteam noi să facem era o propunere”, a spus Vlad Iacob, după tragerea la sorți.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!