EXCLUSIV Iordănescu nu crede în vorbele lui Rădoi! Fostul selecționer, convins că acesta va continua pe banca naționalei

Mirel Radoi Anghel Iordanescu Echipa Nationala Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 22:42
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 22:54

Mirel Rădoi a anunțat că nu va sta pe banca naționalei la meciurile de baraj dacă „tricolorii” vor ajunge acolo, însă Anghel Iordănescu nu crede în vorbele selecționerului.

Anghel Iordănescu este de părere că Rădoi va continua pe banca naționalei și după ultimele două meciuri pe care „tricolorii” le mai au de disputat în preliminariile Campionatul Mondial.

„Cred că nu era un moment potrivit să facă acel anunț, așa cum sincer cred că Mirel Rădoi va rămâne și pentru jocurile de la baraj.

Nu știu neaparat dacă ar fi normal, nu știu ce l-a detemrinat pe Mirel Rădoi să facă această afirmație. Una peste alta, e clar că între el și Federație există o polemică.

Sunt convins că Mirel Rădoi va continua și după ultimul meci de calificare din această grupă, deci îl vom avea la baraj.

Este singurul în măsură, în momentul de față, care cunoaște în amănunt fiecare element legat de națională.

Cunoaște la perfecție aproape tot ce înseamnă fiecare jucător în parte, selecția și cunoaște punctele slabe și puternice ale echipei noastre naționale, deci Federația trebuie să meargă pe mâna lui Rădoi.

După baraj vom vedea, nu cred că e cazul ca Mirel Rădoi să plece de la națională”, a spus Anghel Iordănescu pentru PRO TV și sport.ro.

Programul naționalei României în luna noiembrie

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J

1. Germania 21p
2. România 13p
3. Macedonia de Nord 12p
4. Armenia 12p
5. Islanda 8p
6. Liechtenstein 1p

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!