”Nu e obișnuit pe sume așa mici”. Varianta ”Olăroiu la națională”, analizată în direct

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională și a spus că fostul său antrenor de la FCSB, Cosmin Olăroiu, este o variantă pentru a-l înlocui.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 10:44
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 11:09

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, crede că tehnicianul care a antrenat în ultimii ani în zona Golfului și în China nu ar putea fi ”motivat” de salariul pe care ar putea să i-l ofere Federația Română de Fotbal.

„Sunt mai mulți care ar putea să vină, dar nu vin din punct de vedere financiar, alții nu sunt pe profilul Federației. Sunt destui antrenori capabili în această țară. 

  • Imagine din România - Armenia

Olăroiu a avut rezultate, doar că nu cred că e obișnuit pe sume așa de mici. La banii pe care îi are, dacă vrea să rămână în istoria fotbalului românesc, ar trebui să vină selecționer pe bani puțini. Sunt atâția antrenori în țară...”, a spus Dumitru Dragomir, la PRO X. 

După victoria cu Armenia și înfrângerea Macedoniei de Nord în fața Germaniei, scor 0-4, România a ajuns pe locul doi în Grupa J, la doar un punct distanță de urmăritoare. ”Tricolorii” nu își permit pași greșiți în noiembrie, când vor întâlni Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare).

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!”

„E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic.

Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel Rădoi.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies