VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea a elucidat bătaia de la antrenament cu Bogdan Stelea: „El a dat primul. M-am ferit și pe urmă a venit amenda!”

Bogdan Stelea și Ionel Ganea au fost protagoniștii unui conflict în cantonamentul echipei naționale, acum mai bine de 20 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 13:08
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 13:26

Recent, Bogdan Stelea (54 ani) a rememorat conflictul pe care l-a avut cu Ionel Ganea (49 ani), din timpul antrenamentului de la echipa naționale, de pe vremea când Laszlo Beloni (69 ani) era selecționer.

Ionel Ganea, despre bătaia cu Bogdan Stelea

Totul a început de a o intrare neregulamentară a lui Stelea. Iar de la un simplu schimb de replici, ambii au început să-și arunce pumni. Doar că cel câștigat a fost Ionel Ganea, fapt confirmat de ambele părți implicate. 

Un singur aspect neagă fostul atacant din povestea lui Stelea. Acela că înainte de a se înfunta cu portarul echipei naționale, s-a legat de Adrian Mutu (43 ani). 

„Să vii după 25 de ani să spui ce, că ai luat bătaie? El nu a fost de vină. Și lucrurile nu au stat așa, au stat altfel. Înainte de incident a venit și mi-a sărit cu piciorul în piept, nu am zis nimic. Tot așa fără să aibă mingea. A doua oară la fel, a venit sărit pe genunchiul meu. M-am făcut că trag, l-am driblat și a sărit pe genunchiul meu, fără a avea o treabă cu mingea. Și de acolo lucrurile au degenerat. El a dat primul, m-am ferit și pe urmă a venit amenda, nota de plată. 

Să-l întrebați pe el, nu pe mine. Dar ce a zis el că i-am căpăcit pe ăia nu e adevărat. Și nici lui Mutu nu i-am rupt un lanț de la gât. Eu aveam 26 ani și Mutu 21 de ani, erau mai tineri. Dacă era, trebuia să povestească atunci, nu acum. Totul a plecat de la Prunea, dar Prunea nu a zis ce trebuie. El nu era acolo”, a declarat Ionel Ganea la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

VIDEO Florin Prunea povestește duelul dintre Ionel Ganea și Bogdan Stelea, la Ora Exactă în Sport


Ionel Ganea bătea tot și la națională! Poveste fabuloasă: „Nu a mai așteptat: BANG, direct! Au dat ăia cu apă pe el 2 minute!”  pe www.sport.ro

Bogdan Stelea, despre conflictul cu Ionel Ganea

„Eram la antrenament şi aveam exerciţii de începeai 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, şi pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât.

La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un animal, nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat cu gura şi eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat.  El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins calumea când am dat, că primul care a dat am fost eu.

Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine. (n.r. v-aţi împăcat?) La vestiar nu mai era nimic”, a declarat Bogdan Stelea, la Orange Sport.

Modifică setările cookies