Bogdan Stelea și-a amintit de bătaia cu Ionel Ganea: ”Eu am dat primul, el a dat mai bine”

Bogdan Stelea Ionel Ganea Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 22:55
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 23:12

Bogdan Stelea a povestit un episod memorabil cu Ionel Ganea, la echipa națională, petrecut în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Fostul mare portar al naționalei a avut o altercație cu cel poreclit ”Ganezul” la un antrenament al ”tricolorilor”, unde cei doi au fost colegi vreme de aproape șase ani.

Stelea spune că a ieșit ”șifonat” din bătaia cu Ionel Ganea

”Eram la antrenament şi aveam exerciţii de începeai 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, şi pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât.

La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un animal, nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat cu gura şi eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat.  El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins calumea când am dat, că primul care a dat am fost eu.

Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine. (n.r. v-aţi împăcat?) La vestiar nu mai era nimic”, a declarat Bogdan Stelea, la Orange Sport.

Bogdan Stelea a evoluat de 91 de ori pentru naționala României, în timp ce Ganea a strâns 45 de selecții pentru prima reprezentativă, pentru care a reușit să marcheze de 19 ori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!