VIDEO Gigi Becali pune presiune pe Edi Iordănescu înainte de meciurile amicale ale naționalei: „Ce ne facem dacă se întâmplă asta?”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 16:41
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 16:54

Patronul FCSB, Gigi Becali, încearcă să-i forțeze mâna lui Edi Iordănescu.

Latifundiarul din Pipera a vorbit despre convocarea lui Tavi Popescu la prima reprezentativă și a spus că ar vrea să-l vadă pe acesta jucând cât mai multe minute.

Becali crede că ar fi o greșeala ca Tavi Popescu, pe care îl consideră cel mai bun jucător de fotbal din România, să fie folosit doar câteva minute.

Becali: „Olaru e mai bun decât Tavi!”

Patronul vicecampioanei a subliniat și că Olaru traversează o formă fotbalistică mai bună decât Tavi, însă acesta nu a fost convocat la națională deoarece a fost infectat cu coronavirus.

„Dacă cel mai bun jucător al României joacă cinci minute la națională, ce facem? Olaru este la ora asta cel mai bun, el, mai bun decât Tavi și decât Tănase, dar trebuie să îl înțelegem și pe Edi, e de înțeles. 

Olaru a avut Covid, după accidentarea și nu a fost chiar așa în formă, în ultimele două, mai ales în ultimul meci. Ce a jucat acum 5-6-7 meciuri, nu era de convocat, dar după ultimul meci, dacă făcea selecția după, îl lua. Ca dovadă că îl va lua, o să vedeți”, a spus Gigi Becali.

Tavi Popescu și Radu Drăgușin, convocați în premieră la naționala mare.

Programul naționalei

ROMÂNIA – Grecia, vineri, 25 martie, ora 20:15, stadion Steaua

Israel – ROMÂNIA, marți, 29 martie, ora 20:45, stadion Netanya

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!