VIDEO Gigi Becali l-a întrebat pe Sergiy Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev, dacă vrea să joace pentru FCSB! Patronul a anunțat ce răspuns a primit 

Gigi Becali continuă să îi sprijine pe refugiații ucraineni care au fugit din calea războiului declanșat de Vladimir Putin. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 12:59
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 18:58

Patronul FCSB a găzduit refugiați ucraineni la baza de antrenament a echipei sale, iar recent le-a permis jucătorilor de la echipa U19 a lui Dinamo Kiev să se cazeze la bază, unde urmează să dispute un meci important în luna aprilie. 

Mai mult decât atât finanțatorul roș-albaștrilor le-a deschis porțile bazei din Berceni și lui Sergiy Sydorchuk (30 ani), căpitanul lui Dinamo Kiev, și fotbaliștilor de la Șahtior Donețk, Taras Stepanenko (32 ani) și Sergiy Kryvtsov (31 ani). Cei trei jucători se vor antrena sub comanda lui Toni Petrea, iar dacă își doresc acest lucru, patronul echipei s-a arătat dispus să îi și legitimeze la FCSB până la finalul sezonului. 

Gigi Becali l-a întrebat pe Sergiy Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev, dacă vrea să joace pentru FCSB!

În cursul zilei de miercuri, Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, și Gigi Becali au mers la Berceni. La plecare, latifundiarul a vorbit despre ucrainenii aflați la bază, dezvăluind că i-a propus căpitanului Sydorchuk să evolueze pentru echipa sa în acest sezon, însă, momentan a fost refuzat. 

Becali a ținut să precizeze însă că nu are un interes pe care îl urmărește în gestul de a-i ajuta pe ucraineni, punctând că ar fi în avantajul lor dacă ar alege să joace. 

„Cred că v-a spus domnul Lucescu, nu? Deci, ideea de a ajuta echipa de tineret a lui Dinamo Kiev. Nu a fost vorba, am spus că eu voi propune dacă ei au nevoie și acum i-am spus băiatului: 'Nu fac asta interesat! Dacă tu vrei, dacă ai poftă să joci, e în interesul tău, vrei să joci, zici că vrei să joci, nu vrei să joci, spui că nu vrei'. Nu e condiționată treaba asta. Dacă vor să joace, să joace. Nu e o chestiune de interes, să nu se interpreteze că o fac cu interes, ca dovadă că el a spus că deocamdată nu vrea, că e situația care e. 

I-am zis să se antreneze când vrea și după să zică. Pe mine ăsta mă interesează cel mai mult. El, ca și căpitan de echipă, a venit să vadă condițiile și asta este tot. Nu e că s-a auzit pe acolo, eu am spus că în interesul lor e să joace. În interesul lui cum e mai bine să se antreneze sau să și joace? Eu am vorbit cu el, interesul lui e să joace”, a declarat Gigi Becali, aflat la baza FCSB. 

Gigi Becali, încântat de posibilitatea ca Sydorchuk să joace la FCSB: „Joacă oriunde! E fotbalist mare, de clasă!” 

Tototdată, întrebat dacă ar avea loc la FCSB căpitanul lui Dinamo Kiev, în condițiile în care deciziile legate de echipă sunt luate de el, iar roș-albaștrii nu au probleme în zona de mijloc e echipei, Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de 30 de ani. 

„E vorba de două luni, ăsta e fotbalist care joacă oriunde, e căpitanul echipei, e fotbalist mare, de clasă. Ne ajuta, dar asta e. El a spus că deocamdată nu, e situația care este. Pe mine Sydorchuck mă interesează cel mai mult.

Vor veni la bază, ei vin, sunt 38 de persoane care vin și o să stea aici, le-am arătat toate condițiile și le-a plăcut terenul de antrenament. Ăștia trei se vor antrena separat pentru echipa națională sau poate doar ăsta, nu știu. Ideea a fost de a ajuta și eu zic că îi dau o mână de ajutor să intre să joace, pentru el se antrenează. 

Se antrenează cu prima echipă sau separat, cum vor. Le-am pus la dispoziție să îi ajut, nu am nevoie de niciun ban, nici nu i-am mai propus nimic, să nu se interpreteze că ajut cu interes. Nu am niciun interes, dacă vrea Domnul să îmi dea campionatul bine”, a adăugat finanțatorul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!