VIDEO „Cum să faci așa ceva!?” Gigi Becali, decizie finală în privința lui Toni Petrea. Ce spune despre viitorul antrenorului

Gigi Becali (63 de ani) a vorbit despre viitorul lui Toni Petrea pe banca vicecampioanei FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 16:20
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 16:25

Toni Petrea nu mai pleacă de la FCSB. Gigi Becali, convins că mutarea făcută de tehnicianul vicecampioanei la meciul cu FC Argeș îi va aduce titlul echipei „roș-albastre” și nici prin cap nu-i trece să-l mai lase să plece.

După ce a fost la un pas să se despartă de FCSB la finalul sezonului regulat, Toni Petrea este gata să forțeze câștigarea campionatului chiar dacă echipa sa are de recuperat cinci puncte în fața CFR-ului.

Becali: „Dumnezeu l-a inspirat pe Petrea!”

„Vorbiți niște lucruri... noi suntem pe locul 2, singura echipă care ne batem la titlu și voi mă întrebați de Poenaru.

Cum să plece? Dacă Petrea a făcut o schimbare cu care va câștiga campionatul, cu ea, de l-a băgat pe Dumiter în locul lui Tănase, care nu se făcea niciodată așa ceva, și a avut ideea asta, înseamnă că Dumnzezeu l-a inspirat. Păi, cum să îl schimbi pe Tănase și să îl bagi pe Dumiter? A făcut mutarea asta care îl face campion. Cu mutarea aia o să fim campioni, cu Dumiter, cu două puncte alea”, a spus Gigi Becali.

Toni Petrea a revenit pe banca lui FCSB în luna noiembrie a anului trecut. Tehnicianul ajuns la 45 de ani s-a mai aflat pe banca vicecampioanei în perioada iulie 2020 - mai 2021.

2.18 este media de puncte acumulate de Toni Petrea în acest mandat pe banca FCSB-ului.

Modifică setările cookies