VIDEO Revine Andrei Vlad în poarta lui FCSB? Gigi Becali e categoric

Andrei Vlad (22 de ani) nu a mai apărat la FCSB de trei săptămâni, după gafa comisă în meciul cu FC Argeș, scor 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 14:40
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 14:39

La partidele cu FC Voluntari (1-0) și Farul (0-2), Vlad nu a fost nici măcar în lot, în timp ce la ultimul joc din play-off, cu FC Argeș (2-3), a stat pe banca de rezerve. În toate cele trei partie, titular a fost Ștefan Târnovanu (21 de ani).

Gigi Becali: "Târnovanu nu greșește niciodată! Acum apără el, nu știu când revine Vlad"

Gigi Becali e categoric și spune că Târnovanu "nu greșește niciodată", iar revenirea lui Andrei Vlad printre titulari este incertă, având în vedere forma traversată de portarul născut la Iași.

"Mă întrebați pe mine când revine? Eu știu că acum apără Târnovanu, când vine Vlad, nu știu. Dar nu greșește Târnovanu niciodată. Eu nu știu, eu știu că acum apără Târnovanu, nu știu când va apăra Vlad", a spus Gigi Becali, miercuri, la prânz, când s-a aflat la baza de pregătire a celor de la FCSB.

Ștefan Târnovanu a apărat în cinci meciuri din acest sezon, iar în patru dintre ele a reușit să-și mențină poarta intactă. Evoluțiile bune de la FCSB i-au adus goalkeeper-ului și convocarea la naționala U21 pentru meciurile amicale cu Finlanda (25 martie) și Maroc (29 martie).

  • 29 de meciuri a strâns Andrei Vlad la FCSB în acest sezon, având o medie de un gol încasat pe meci

Gigi Becali a explicat de ce l-a exclus pe Andrei Vlad din lot

Gigi Becali a explicat la PRO X ce se întâmplă cu Andrei Vlad. Fostul titular din poarta lui FCSB, scos inițial din lot după o serie de gafe, a rămas pe banca de rezerve în victoria de duminică seara, 3-2 cu FC Argeș.

”Am văzut comentarii. Pe Andrei Vlad l-am protejat de galerie, de aia nu l-am luat în lot. Nu l-am pedepsit pe săracul băiat cu nimic. Am zis mai bine să nu-l luăm în lot, pentru el, să-l protejăm. Eu nu sunt supărat pe omul care greșește, dar trebuie să-i spui că greșește! Sunt supărat când face o chestiune voită! 

Când va intra în poartă, o să-i fie mintea la poartă. Am vorbit cu el, i-am spus de Arlauskis, că e disperat. Și când e mingea la poarta adversă e disperat! Când vrei să faci actorie în poartă, iei goluri”, a spus patronul lui FCSB în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport” de pe PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!