VIDEO Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui Claudiu Keșeru! Patronul de la FCSB dezvăluie discuția cu atacantul

Gigi Becali anunțase în urmă cu două zile că aventura lui Claudiu Keșeru la FCSB s-a încheiat, iar atacantul va părăsi clubul la finalul sezonului, însă patronul echipei s-a răzgândit.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 12:54
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 12:59

Aflat la baza celor de la FCSB, unde i-a prezentat lui Mircea Lucescu locul în care urmează să fie cazați jucătorii ucraineni, Gigi Becali a vorbit și despre situația lui Claudiu Keșeru.

Gigi Becali anunță că îi oferă o nouă șansă lui Claudiu Keșeru

După o discuție avută cu atacantul, patronul vicecampioanei spune că s-a răzgândit și îi va oferi o nouă șansă lui Claudiu Keșeru. Fotbalistul de 35 de ani i-ar fi transmis lui Becali că este 100% apt și gata să joace din nou pentru FCSB.

"Da, m-am întâlnit cu el (n.r - cu Claudiu Keșeru), i-am spus: 'Bă, o să mai primești șansă. Prima dată când ai venit erai bombă, am zis că poți juca la orice echipă, după aia nu mi-a mai plăcut de tine'.

A zis că și-a revenit, că nu știu cum, că a fost iarna, gheață, nu știu cum, antrenamente, tralala. Bine, mă, o să mai primești o șansă, să mai vedem, poate avem nevoie de el, nu? Ce zice el, accidentare, Antalya, antrenamente, ce zicea el, nu știu", a spus Gigi Becali.

Intrat în dizgrația patronului de la FCSB încă de la finalul anului trecut, Claudiu Keșeru a prins foarte puține minute în 2022, iar la mai multe partide, inclusiv la ultimele trei, nu a făcut parte din lotul echipei.

Claudiu Keșeru a revenit la FCSB în vara anului trecut, când a semnat un contract pe două sezoane. Atacantul începuse excelent, cu patru goluri și două pase decisive în primele cinci meciuri, însă ulterior nu a mai dat același randament și a fost trecut pe linie moartă de Gigi Becali.

  • 18 meciuri (954 de minute), cinci goluri și trei pase decisive a strâns Claudiu Keșeru în acest sezon la FCSB
Modifică setările cookies