Nationala

Gigi Becali nu-l vede pe Adi Mutu pe banca naționalei: „Aici nu-i pe vrăjeală!”

Mirel Rădoi (40 de ani) părăsit banca naționalei după ratarea calificării la Campionatul Mondial, iar FRF îi caută înlocuitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 15:14
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 15:19

Favorit să-i ia locul în momentul de față este Dan Petrescu, însă antrenorul campioanei nu se grăbește să dea un răspuns, motiv pentru care oficialii de la Federație ar fi luat legătura și cu Mutu pentru a-și asigura o variantă de rezervă în cazul în care Petrescu îi refuză pe 18 decembrie, atunci când ar trebui să dea un răspuns definitiv.

Gigi Becali nu crede însă că varianta Mutu ar fi potrivită pentru națională și susține în continuare că cei mai potriviți pentru postul de selecționer sunt Hagi și Dan Petrescu.

Becali: „Nu e pe vrăjeală”

„Nu mă bag eu, ce mă interesează pe mine? Eu am spus Hagi şi Dan Petrescu, la ceilalţi nu mă pricep. Sunt buni toţi. La fotbal, toată lumea e nebună, zici că ştiu toţi. Un singur lucru trebuie să ştie toţi, la fotbal e pe fapte.

Nu e pe vrăjeală. Singurii care au demonstrat, din ce e pe piaţă, sunt Hagi şi Petrescu. Mai sunt Lucescu sau Olăroiu, dar nu te atingi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Dan Petrescu se află în acest moment sub contract cu campioana CFR Cluj. Înțelegerea dintre tehnician și ardeleni expiră abia în vara lui 2024. De partea cealaltă, Mutu se află în negocieri avansate cu Kisvarda, din Ungaria, deci FRF ar trebui să grăbească lucururile dacă nu vrea să-l piardă și pe „Briliant”.

Modifică setările cookies