Nationala

Gică Popescu lansează o întrebare cu bătaie lungă: "El de ce n-ar putea să fie titular la națională?" România - Grecia e vineri (20:15), Pro X și VOYO

Edi Iordănescu debutează pe banca primei reprezentative cu un meci amical. Selecționerul are contract cu FRF până în 2024. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 17:12
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 17:24

Edi Iordănescu are în lot trei portari pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel, transmise în direct Pro X și VOYO: Florin Niță, Marian Aioani și Horațiu Moldovan, care l-a înlocuit pe Florin Iacob, accidentat.

Președinte la Farul, Gică Popescu spune explicit că Marian Aioani, portarul trupei de pe Litoral, întrunește toate calitățile pentru a deveni noul număr 1 la prima reprezentativă.

"De ce n-ar putea să fie Aioani titular în poarta naționalei? La cum a apărat în acest campionat, ar trebui să fie prima soluție! A făcut un sezon senzațional până acum, dar decizia finală va fi a selecționerului. Jucătorii convocați la echipa națională sunt de valori apropiate.

Marian Aioani este foarte încrezător înaintea acestor meciuri. El este un tip echilibrat, matur, care apără foarte bine în acest moment.

âAr fi foarte bine ca România să câștige primele meciuri sub comanda noului selecționer. Victoriile aduc încredere, iar România are nevoie de victorii în acest moment”, a spus Gică Popescu, pentru Playsport.ro.

Duminică, FRF a anunţat că fotbalistul echipei UTA Arad, Florin Iacob, convocat pentru meciurile cu Grecia şi Israel, nu se poate prezenta la naţională.

“Portarul Florin Iacob (UTA Arad), convocat pentru meciurile cu Grecia şi Israel, nu se poate alătura lotului naţional din motive medicale. Multă sănătate, Florin! Te aşteptăm să la următoarele partide!”, se arată pe site-ul federaţiei.

  • România va disputa două partide amicale în luna martie, ambele transmise live de PRO X şi VOYO, dar și în format LIVE BLOG pe www.sport.ro. 
  • România – Grecia, vineri, 25 martie, ora 20.15, pe Stadionul Steaua. LIVE pe Pro X și VOYO
  • Israel – România, marţi, 29 martie, ora 20.45, Stadionul Netanya. LIVE pe Pro X și VOYO
Modifică setările cookies