VIDEO Edi Iordănescu a dezvăluit de ce l-a oprit pe trecerea de pietoni un fan al naționalei. România - Grecia e vineri, 20:15 (PRO X și VOYO)

PRO X și VOYO transmit partida amicală România - Grecia, programată vineri, pe stadionul Steaua, de la 20:15.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 14:44
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 14:56
  • Edi Iordănescu a dezvăluit de ce l-a oprit pe trecerea de pietoni un fan al naționalei. România - Grecia e vineri, 20:15 (PRO X și VOYO)

Edi Iordănescu debutează pe banca naționalei 

Într-un interviu pentru FRF, selecționerul Edi Iordănescu a povestit o întâmplare care l-a impresionat. "Pe stradă fiind, pe trecerea de pietoni, un om mai în vârstă, un domn pensionar, probabil, m-a oprit şi-a spus: <Domnul Iordănescu, vă rog, transmiteţi-le să lupte. Atât!> Şi cred că sunt cuvinte profunde, dar adevărate.

Este ceea ce voi încerca să fac, asta mi-am propus de la început, ca să construim o mentalitate care să arate suporterilor că ştim ce vrem, că dăm totul pe teren pentru obiectiv, iar ei să vină aproape de noi, pentru că împreuncă cu siguranţă avem alte şanse", a declarat Iordănescu, pentru FRF TV.

România va disputa două partide amicale în luna martie, ambele transmise live de PRO X şi VOYO, dar și în format LIVE BLOG pe www.sport.ro. România – Grecia, vineri, 25 martie, ora 20.15, pe Stadionul Steaua. LIVE pe Pro X și VOYO. Israel – România, marţi, 29 martie, ora 20.45, Stadionul Netanya. LIVE pe Pro X și VOYO

VIDEO România - Grecia. Prefața lui Jean Vlădoiu

Modifică setările cookies