George Puscas Romania Romania - Bosnia Nationala

George Pușcaș primește critici pe bandă rulantă, chiar dacă a marcat două goluri: ”Nu face ce trebuie, face ce vrea”

George Pușcaș a fost criticat de mai multe voci importante din fotbalul românesc, chiar dacă a marcat o ”dublă” în meciul România - Bosnia 4-1

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 22:18
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 22:18

După Victor Pițurcă, a venit rândul lui Tudorel Stoica să-l ia ”la rost” pe atacantul de la Genoa. Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua a fost deranjat de o declarație dată de Pușcaș.

Tudorel Stoica: ”Pușcaș nu face ce trebuie, face ce vrea”

"Aș vrea să mă mai uit la ce spune jucătorul ala care a dat două goluri și care îi punea la punct pe băieții ăștia, adică pe noi, oamenii care stăm la televizor, că el e în teren și el face ce vrea la echipa națională.

Deci nu face ce trebuie, face ce vrea. Mă refer la băiatul ăla care a dat două goluri (n.r. - Pușcaș), da, el, probabil că da. Și ne spunea ce face el în teren. Păi dacă mai sunt doi-trei jucători ca el și fac ce vor...

Păi de aia nici nu a ajuns să joace pe unde a fost, la echipe de liga a doua. Și nici nu va juca, cu mentalitatea asta. E un lucru care m-a șocat, referitor la ceea ce spune. El nu citește și nu îl interesează.

La întrebarea reporterului, care i-a spus că putea să dea pasă și să marcheze colegul lui, el a spus că el face ce vrea în teren, nu îl interesează. De aia e rezervă pe unde este, dar vrea continuitate. Păi de unde continuitate, dacă vii și joci la națională și te comporți așa?", a spus Tudorel Stoica, la Digi Sport.

George Pușcaș a ajuns la opt goluri marcate pentru naționala României, în 30 de partide.

România - Bosnia 4-1. Retrogradăm în Liga C

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies