FOTO ȘI VIDEO Ce scrie presa din Ungaria, după ce România a retrogradat în Liga C

Romania - Bosnia Romania Ungaria Nations League
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 10:56
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 11:34

România a câștigat cu 4-1 meciul cu Bosnia, dar nu a fost suficient pentru a evita retrogradarea.

Pe lângă victorie, ”tricolorii” aveau nevoie de un rezultat pozitiv al celor din Muntenegru în meciul cu Finlanda. Nu a fost așa, nordicii au câștigat cu scorul de 2-0 și au scăpat de emoțiile retrogradării în Liga C. Subiectul nu a trecut neobservat de jurnaliștii maghiari. 

Ce scrie presa din Ungaria, după ce România a retrogradat în Liga C

Mai multe publicații din Ungaria au scris despre retrogradarea României, în ziua în care parcursul impresionant al maghiarilor în Liga A s-a încheiat cu o înfrângere în fața Italiei, scor 2-0.

”România a câștigat la trei goluri, dar tot a fost eliminată din Liga B”, este titlul dar de celebra publicația maghiară Nemzeti Sport.

”România a câștigat meciul cu Bosnia și Herțegovina, scor 4-1, dar Finlanda a câștigat în Muntenegru, astfel că românii au terminat pe ultimul loc și au fost eliminați din Liga B”, au mai scris jurnaliștii de la publicația citată.

Și jurnaliștii de la M4Sport.hu au scos în evidență retrogradarea României, chiar dacă ”tricolorii” au câștigat meciul cu Bosnia, scor 4-1.

”În ciuda victoriei cu câștigătoarea grupei, România a fost retrogradată în eșalonul trei din Liga Națiunilor”, a fost titlul dat de site-ul M4Sport.hu.

VIDEO - Deian Sorescu, după România - Bosnia

România - Bosnia 4-1. Retrogradăm în Liga C

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!