VIDEO EXCLUSIV George Bănică știe cine este liderul la Națională: "Prin asta iese în evidentă"

Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 11:41
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 11:53

Dennis Man a făcut un sezon de excepție în tricoul Parmei.

Stabilit de 32 de ani în Belgia, George Bănică (55 de ani) a fost invitatul lui Andru Nenciu în cadrul emisiunii Poveștile Sport.ro, prilej cu care a discutat despre grupa României la EURO 2024 dar și diverse alte subiecte. 

Într-o serie de întrebări fulger, fostul mijlocaș dinamovist a fost întrebat cine este liderul Naționalei de Fotbal a României pentru turneul final.

George Bănică: "Are mai multă experiență!"

Fostul apărător cu 5 cluburi belgiene în CV nu a stat pe gânduri și a rostit numele Dennis Man. În opinia sa, wingerul lui Parma are o excelentă viteză de reacție și face alegeri foarte bune în timpul fazelor importante ale italienilor.

"(n.r - Care este mai important jucător al naționalei) Din câte am văzut, nu există un lider în echipa națională, sunt jucători de viitor. Tind să cred că totuși Dennis Man ar fi, prin prisma faptului că joacă într-un campionat puternic. Are mai multă experiență față de cei care joaca în campionatul României, Darius Olaru, Florinel Coman..

(n.r - Ce are special?) Sunt jucători complexi, în momentul de față nu mai poti face față doar cu calitățile tehnice. Dennis Man este atlet, puternic, face alegeri bune în timpul fazelor. Contează foarte mult viteza de reacție în anumite situații, Denis ia mereu alegerea potrivită. Prin asta iese în evidentă.", a spus în exclusivitate George Bănică, la emisiunea Poveștile Sport.ro, moderată de Andru Nenciu. 

În cariera sa fotbalistică, George Dănică a trecut pe la Dinamo București, Sportul Studențesc, Tatabanya (Ungaria) și KFC Tielen, Vervietois, La Louviere, KRC Mechelen, FC Wezel Sport (Belgia).

Cifrele lui Dennis Man în Italia

În acest sezon, aripa dreaptă a celor de la Parma și-a trecut în cont:

  • 34 de meciuri jucate
  • 13 goluri marcate
  • Șapte pase decisive livrate
  • 2,499 minute prestate în tricoul italienilor

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!