Generatia de Aur RAZBUNA nationala! Hagi face echipa pentru un meci de GALA cu Grecia! Pe cine a chemat Regele la Atena!

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Decembrie 2013, 15:15

	Generatia de Aur RAZBUNA nationala! Hagi face echipa pentru un meci de GALA cu Grecia! Pe cine a chemat Regele la Atena!

► PRO TV: Steaua - Otelul joi 20:30. Bate Cupa!

Ionel Danciulescu a dezvaluit ca a fost sunat de Hagi pentru a participa la un meci al "Generatiei de Aur" contra echipei Greciei din 2004, campioana europeana, partida urmand sa se dispute la Atena, in 17 decembrie. "M-a sunat Gica Hagi sa particip la meciul acela amical Grecia 2004 - Generatia de Aur. Este o onoare pentru mine ca am fost chemat. Ii multumesc pentru invitatie si sper sa ma descurc", a explicat Danciulescu.

Ionel Danciulescu, care a primit un premiu de excelenta pentru intreaga activitate, considera ca s-a retras din activitate in cel mai potrivit moment. "Este ultimul premiu pe care il iau in calitate de fotbalist. Sper sa vina si alte premii din noua postura. Trebuia sa vina si momentul retragerii. Cred ca am luat decizia buna intr-un moment potrivit pentru mine. Acum nu mai e loc de regrete. Exista viata si dupa ce te lasi de fotbal, nu e o tragedie", a completat Danciulescu.

Danciulescu ii anunta pe dinamovisti ca Munteanu nu se va retrage din iarna. 
"Catalin Munteanu isi revine dupa accidentare. Sper din tot sufletul sa isi revina din punct de vedere fizic. Este un tip ambitios. Dinamo are nevoie de el, este creierul echipei de la mijlocul terenului. Am mai spus-o de atatea ori, pe orice jucator de la Dinamo il poti inlocui la ora actuala, dar el este singurul jucator care nu poate fi inlocuit. Este cel mai cerebral jucator de la mijlocul terenului, este jucator de ultima pasa, este un om de grup, de vestiar. Este un jucator foarte important pentru Dinamo", a spus Danciulescu, la Gala fotbalului romanesc.

Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primul pe listă: ministrul propus al Agriculturii
BRAT