El e pustiul DIAMANT urmarit de Chelsea, United si Tottenham: "Imi place stilul de viata din Anglia!" Ce spune Dorin Rotariu, revelatia Ligii 1

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Decembrie 2013, 14:59

	El e pustiul DIAMANT urmarit de Chelsea, United si Tottenham: "Imi place stilul de viata din Anglia!" Ce spune Dorin Rotariu, revelatia Ligii 1

► PRO TV: Steaua - Otelul joi 20:30. Bate Cupa!

Abia a implinit 18 ani, dar este unul dintre fotbalistii care au impresionat in acest tur de campionat.

Dorin Rotariu, pustiul lui Dinamo, urmarit, dupa cum a dezvaluit agentul Becali, de Chelsea, Manchester United si Tottenham, a fost desemnat 'revelatia anului' in fotbalul Romanesc, cele 4 goluri inscrie pentru Dinamo aducandu-i primul trofeu individual din cariera.

Pustiul lui Dinamo a fost desemnat la Gala Fotbalului Romanesc 2013 cel mai bun tanar fotbalist, acesta vorbind imediat dupa despre viitorul sau la Dinamo, dar si despre tentatia unei oferte din Anglia.

"E o satisfactie imensa pentru mine si e rezultatul muncii pe care am depus-o tot anul.

E un lucru bun ca incep sa adun trofee, sper sa le egalez pe cele de la tenis. Am practicat tenisul pana la 14 ani, e un sport foarte pretentios, atat din punct de vedere sportiv, cat si financiar.

Trebuie sa incep sa castig si cu Dinamo. De acum, ma gandesc doar la urmatorul meci si la Pandurii. Ei au o echipa foarte valoroasa, isi merita locul din Europa.

Noi visam sa castigam finala si sa ducem trofeul in Stefan cel Mare. Important e insa sa castigam cu Pandurii, apoi sa ne gandim la titlu. Cand primele 2-3 se bat la titlu si se impiedica, noi avem sansa sa-i ajungem din urma", a spus Rotariu.

De asemenea, tanarul fotbalist a comentat si spusele impresarului Becali: "Normal ca ma gandesc la un transfer. Deocamdata trebuie sa joc pentru Dinamo. Am fost in Anglia si imi place foarte mult stilul de viata, iar Tottenham este o echipa valoroasa, sa nu mai zic ca joaca si Chiriches acolo", a mai spus acesta.

De la investiții la consum bazat pe credite și de la alimentară și aprozar la hipermarketuri. România, în trei decenii
BRAT