Florin Prunea isi continua de la distanta razboiul cu FRF: "Iti dai seama la ce nivel am ajuns, astia nu stiau ce meciuri mai sunt in grupa!"

Florin Prunea isi continua de la distanta razboiul cu FRF: "Iti dai seama la ce nivel am ajuns, astia nu stiau ce meciuri mai sunt in grupa!"

Florin Prunea este este in conflict cu oficialii de la FRF si nu rateaza nicio ocazie sa ii critice. 

Fostul oficial de la Dinamo l-a mentionat pe Mihai Stoichita, despre care a in trecut a spus ca face selectia la echipa nationala. Directorul tehnic al FRF a calculat sambata seara urmarile anularii partidei Norvegia-Romania asupra grupei din Liga Natiunilor. 

"Stoichita anunta aseara ca Romania va juca finala cu Irlanda de Nord, inseamna ca nu stie calendarul, sa-si faca calendarul, ca mai e si Austria - Irlanda de Nord. El nu stia. Daca n-am ras... eram cu niste prieteni.

Iti dai seama la ce nivel am ajuns, astia nu stiau ce meciuri mai sunt in grupa. Daca tu nu stii ca la ora 21:45 joaca Austria cu Irlanda de Nord, e prea mult. Dar nu ne mai mira nimic, e bine c-a aflat ca mai e un meci", a declarat Prunea pentru DigiSport. 

Florin Prunea a criticat Federatia Romana de Fotbal si pentru faptul ca Mirel Radoi nu avea inclus in contract drept obiectiv calificarea la Campionatul European din vara viitoare. 

"Noi, cand am primit organizarea Euro, Federatia Romana de Fotbal nu a facut absolut nimic ca sa ne calificam. Trebuie sa pleci de sus, de la antrenor. Au fost variante, Piturca, Olaroiu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Hagi.

Noi ne-am luat angajamente, Guvernul a facut stadioane, a facut metroul de la aeroport, si Federatia i-a pus selectionerul in contract clauza doar de calificare la Mondial. Suporterii nu meritau si ei sa aiba echipa nationala, pentru prima data in istorie, acasa la un turneu final?", a spus fostul oficial de la Dinamo. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies