Razvan Burleanu Alegeri FRF Echipa Nationala fotbal feminin FRF Nationala

LIVE BLOG Festivalul național de fotbal ”Anonimul”! Burleanu, ales în unanimitate președintele FRF, și încă o ”perlă” a lui Stoichiță

Actualul președinte se află în funcție din martie 2014 și a fost reales în 2018, când l-a învins pe fostul internațional Ionuț Lupescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2022, 13:00
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2022, 13:16

Astăzi, marți 12 aprilie 2022, Răzvan Burleanu va fi reales în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, el fiind singurul candidat.

Adunarea Generală a FRF a început la ora 11 și a putut fi urmărită în direct aici:

Discursul lui Burleanu + perla lui Stoichiță: ”S-a PROFESIONAZIT sistemul de scouting” 

Ora 13:15 Burleanu: ”Declar ședința Adunării Generale de astăzi închisă”. Președintele FRF își începe astfel cel de-al treilea mandat la ”Casa Fotbalului”.

Ora 13:00 Răzvan Burleanu este ales în unanimitate președinte al Federației Române de Fotbal. 272 de membri au fost prezenți la Adunarea Generală a FRF.

Ora 12:50 Candidatul Răzvan Burleanu își începe discursul cu ”Dragi coechipieri”.

”Viziunea noastră începând cu 2014 a fost ca fotbalul să redevină competitiv la nivel european, din perspectiva unei dezvoltări sustenabile”, explică șeful FRF.

”Organizăm 56 de competiții la nivel național față de doar 21 în 2014, 18 dintre ele sunt dedicate exclusiv juniorilor noștri. România este reprezentată de 19 echipe naționale, în 2014 erau doar 10. Fotbalul feminin a cunoscut o dezvoltare fără precedent. Vrem jucători care să crească tehnic, tactic, fizic, detaliază Burleanu.

”Vom transmite la FRF TV meciuri din Liga 2, din Liga 3, din Liga 1 la futsal”, promite președintele Federației.

Ora 12:30 Este prezentat raportul financiar al FRF.

Ora 12:00 Directorul tehnic Mihai Stoichiță a ținut un discurs în cadrul Adunării Generale: ”S-a PROFESIONAZIT sistemul de scouting. Avem relații în diaspora, în care, după atâția ani de la Revoluție, se nasc copii care pot să devină jucători la nivel înalt. Au trecut ani, părinții tineri care au imigrat ne dau produse pe care putem să le folosim în fotbal. Urât spus produse... Jucători pe care putem să-i folosim la loturile naționale și dumneavoastră la cluburile naționale”.

Ce au spus azi Gigi Becali, Dumitru Dragomir și Gheorghe Burleanu senior despre Răzvan Burleanu

Ora 11:45 Gheorghe Burleanu senior, fost fotbalist în Divizia A, despre contestatarii fiului său: ”Sunt micuți, sunt frustrați!”.

Ora 11:15 Gigi Becali, patronul lui FCSB, la PRO ARENA: ”E de Putin ce face Burleanu! L-am sunat pe Argăseală să candideze la președinția FRF”.

Ora 11:00 Începe Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal, care se desfășoară pe ”Arena Națională”.

Ora 11:00 ”Protestatarul de serviciu” Sorin Răducanu, fost fotbalist la Dinamo și Sportul Studențesc, este nemulțumit că nu a fost lăsat să candideze pentru postul de președinte al FRF.

Ora 10:30 "Nici Biden și Putin nu îl bat pe Burleanu". Dumitru Dragomir a dezăluit la PRO ARENA când va pleca actualul președinte de la FRF.

Ora 10:00 Au început să sosească oamenii prezenți la Adunarea Generală FRF, printre care și Edward Iordănescu, selecționerul naționalei, dar și Florin Bratu, antrenorul reprezentativei U21. 


Ora 09:30 Oamenii de fotbal l-au criticat dur pe Burleanu înainte de alegeri, dar niciunul nu s-a gândit să candideze! Ce au spus zilele trecute la PRO ARENA Florin Prunea, Ciprian Marica sau Dumitru Dragomir.

Bilanțul lui Burleanu: de la Euro 2016 la 0-12 în fotbalul feminin

Bilanțul actualului șef de la ”Casa Fotbalului”: două mandate (primul din 2014, al doilea din 2018, când l-a învins pe Ionuț Lupescu), o calificare a echipei naționale (Euro 2016), trei turnee finale ratate (Mondialele din 2018 și 2022, plus Europeanul din 2020/2021, găzduit și de România), câteva rezultate foarte bune la Under 21 și câteva rezultate catastrofale la fotbalul feminin (inclusiv un recent 0-12 la junioare), unul dintre ”pilonii” puterii lui Burleanu.

Modifică setările cookies