Ciprian Marica Alegeri FRF Razvan Burleanu Nationala

VIDEO EXCLUSIV ”Nu mai e nimeni vinovat acolo?!” Ciprian Marica îl face praf pe Răzvan Burleanu, înainte de alegeri

Răzvan Burleanu este singurul candidat pentru șefia Federației Române de Fotbal, programată pe 12 aprilie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 12:16
Data actualizarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 12:22

În absența unui contracandidat de calibru, Răzvan Burleanu ar urma să preia destinele fotbalului românesc și pentru următorii patru ani. Alegerile vor avea loc în aprilie, iar Burleanu este aproape sigur că va câștiga cel de-al treila mandat.

Ciprian Marica a dezvăluit recent că s-a răzgândit cu privire la candidatura pentru șefia FRF. Dacă în urmă cu șase ani era optimist în ceea ce privește viitorul fotbalului românesc, Marica are acum altă opinie. Într-o intervenție la emisiunea Ora Exactă în Sport, fostul internațional a fost categoric în ceea ce-l privește pe Răzvan Burleanu.

„Fotbalul românesc este unde este și se tot afundă. Ai fi vrut să vezi că oamenii care au condus până acum fac un pas în spate doar pentru că nu avem rezultate. E trist dacă nu avem așteptări, e realist, dar e trist să spui despre echipa națională că nu ai așteptări, nu pot să accept lucrul ăsta. 

Din păcate, plătesc doar antrenorii. Nu ne mai calificăm și avem speranțe cu echipe pe care le băteam, nu ușor, dar aveam o dorință să picăm cu ele. Nu mai e nimeni vinovat pentru tot ce se întâmplă în Federația aia?”, a spus Ciprian Marica, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

VIDEO - Intervenția lui Ciprian Marica din emisiunea Ora Exactă în Sport, de la PRO ARENA

Modifică setările cookies