VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali l-a pus pe Argăseală să candideze la șefia FRF: ”E de Putin ce face Burleanu!”

Patronul lui FCSB a comentat alegerile de la Federație într-o intervenție la emisiunea ”Ora exactă în sport” de la PRO ARENA.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2022, 11:31
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2022, 12:09

Răzvan Burleanu este candidat unic pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, iar Gigi Becali, patornul FCSB, a comentat în termeni duri situația de la ”Casa Fotbalului”.

”L-am sunat pe Argăseală pe la 12, i-am zis: <<Știi de ce te-am sunat? Să te duci să candidezi la președinție!>>. 

Nu mi-a venit mie ideea, l-am văzut pe Ilie Dumitrescu mâhnit, cu Generația de Aur, că nu se poate, că nu îndeplinesc condițiile, cum să faci așa ceva, asta e de Putin ce face Burleanu. 

”Asta e mentalitate putinistă! Cum, un un fotbalist de marcă al României nu are voie să candideze?”

Unde ne trezim, mă? Mă deranjează mentalitatea, asta e mentalitate putinistă, nu ai voie să faci așa ceva, asta se întâmplă la noi. Cu alte cuvinte, zice: <<Băi proștilor, noi suntem băieți deștepți care facem ce vrem>>. 

Măcar să aibă pe cine ciurui. Ca măcar să arătăm un principiu, ne sacrificăm ca să scoatem la iveală un principiu. Cum, un fotbalist de marcă al României nu are voie să candideze? Unde scrie așa ceva, mă?

Aia trebuie scoasă și la următoarele alegeri generale trebuie pusă pe ordinea de zi și scoasă”, a spus Becali într-o intervenție la PRO ARENA, în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies