Ciprian Marica FRF Razvan Burleanu Fotbal intern

EXCLUSIV „Poți să ai echipa lui Putin, nu câștigi!” Ar fi fost un rival redutabil pentru Burleanu, dar a ales să stea pe bară încă patru ani

Răzvan Burleanu, unicul candidat la președenția FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 12:05
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 12:31

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că Ciprian Marica ar putea fi înlocuitorul potrivit pentru Răzvan Burleanu la conducerea FRF.

Internaționalul român a refuzat să-și depună candidatura pentru șefia Federației, subliniind că nu este momentul acum pentru un astfel de demers.

Marica nu se grăbește să candideze la FRF

„Îi mulțumesc. I-am mulțumit și personal, îi mulțumesc și pe această cale. Nu-mi doresc (să candideze pentru FRF). Nu cred că este momentul acum, nu cred că ar fi oportun.

Cred că pentru a schimba ceva la Federația Română de Fotbal cred că ai neovoie de o echipă, sunt om de echipă și cred că ai nevoie de o astfel de echipă pentru a putea schimba”, a spus Ciprian Marica la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă însport”.

Deși îl susține pe Marica pentru funcția de președinte al FRF, Dumitru Dragomir este de părere că acesta nu ar putea câștiga în fața actualului președinte.

„Nu. Ai nevoie de forță politică și Servicii. Altfel nu poți, dragul tatii. Poți să ai echipa lui Putin, nu câștigi”, i-a transmis Dumitru Dragomir lui Marica.

Modifică setările cookies