Nationala

Ciprian Marica, atac virulent la adresa FRF: „Toată lumea îşi dă cu părerea. Burleanu nu știe fotbal!”

Ciprian Marica nu crede că aducerea lui Boloni pe banca naționalei României este o alegere bună în momentul de față.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 15:19
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 15:26

Fostul vârf al naționalei este de părere că cea mai bună variantă, dacă FRF ar fi dorit să continue pe filozofia lui Rădoi, ar fi Adi Mutu.

Marica susține că vinovat pentru faptul că nu avem selecționer după aproximativ o lună  și jumătate de la plecare lui Rădoi este tocmai managemantul defectuos al FRF.

„Managemantul slab al FRF se vede, nu trebuie să fii contra federaţiei, dar trebuie să spui lucrurilor pe nume, asta e realitatea. Depinde ce se doreşte.

Dacă se doreşte continuarea muncii lui Rădoi, aş fi mers cu Mutu. Vrea să joace ofensiv. Dacă FRF vrea spă revoluţioneze fotbalul şi să vină cu un antrenor care atacă, nu te califici, dar să ataci...

Repet, depinde ce-ţi doreşti. Vrei să joci de la egal la egal, să iei trei, două, să te întoarcă Macedonia... Depinde ce vrei.

Dan Petrescu poate era cel mai indicat nume pentru postul de selecţioner, dintre toţi. Problema e de filosofia federaţiei.

Mi se pare aşa cum Comisia Tehnică a FRF, toată lumea îşi dă cu părerea, înseamnă că nu ştii pe cine vrei să pui. Burleanu nu ştie fotbal, nu-l mai condamn. Comisia Tehnică ar trebui să evalueze jucătorii puşi la dispoziţie, cum văd ei viitorul naţionalei, nu să-i aleagă aşa cum vor ei antrenori.

Înţeleg că e contract pe patru ani. Înţeleg că va avea o campanie plus o campanie”, a declarat Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.

Dragomir crede că Boloni este varianta perfectă pentru națională

Boloni este cel de-al patrulea nume cu care oficialii FRF poartă discuții, după ce Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat ofertele venite de la Casa Fotbalului.

„Ungurul ăsta e băiat deştept, ascultaţi-mă pe mine, şi ştie mult fotbal. E un profesionist în ale antrenoratului. Dacă FRF va reuşi să îl aducă, e mare lucru.

Eu îl felicit pe Stoichiţă dacă a făcut treaba asta”, a susținut Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate mai sus - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies