Faza de tinut minte! Tata Puiu a uitat ce jucatori a convocat pentru meciul cu Danemarca: "Mai e unul... in fine, asta e lotul" :)

Romania - Danemarca se vede la ProTV, marti de la ora 20:30

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Noiembrie 2014, 14:14
Data actualizarii: Luni 17 Noiembrie 2014, 14:45

Anghel Iordanescu a oferit o faza amuzanta in timpul conferintei de presa de azi, cand a vrut sa vorbeasca despre noutatile din lot pentru meciul cu Danemarca.

"In afara de cei doi, mai avem un jucator in lot.... aaa.... este... pff... Moti, Tata, Sepsi... Am mai adus inca un jucator in lot pentru a completa... da, ma rog, asta e lotul", a spus Iordanescu, vizibil incurcat, in timp ce se uita in hartii.

"Il asteptam pe Iohannis la meci"

Intrebat daca il va invita pe noul presedinte al Romaniei la meciul cu Danemarca, Iordanescu a spus:

"Sa nu amestecam fotbalul cu politica. Suntem aici sa-i facem fericiti pe toti romanii. Echipa nationala este a tuturor si noi avem obligatia sa le aducem bucurie."

"Dar daca ii face placere, cu draga inima, e bine primit in orice moment. Oricine ar fi castigat ii lansam aceasta invitatie de a veni la meci. De altfel, noi ieri am participat la vot, ne-am indeplinit aceasta obligatie, acest drept din constitutie. In rest, noi avem nevoie sa fie alaturi de noi cei care iubesc fotbalul. Iar noi avem obligatia de a-i face sa ne iubeasca".

Anghel Iordanescu a facut cateva modificari de lot fata de meciul cu Irlanda de Nord - Torje, Stancu si Tanase au fost scosi de pe lista, in locul lor fiind chemati Adi Popa si Mihai Roman.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies