Salariile nu au fost platite! Ce decizie au luat jucatorii CFR-ului pentru meciul cu CSMS Iasi din weekend:

Autor: Sport.ro
Luni 17 Noiembrie 2014, 13:37

	Salariile nu au fost platite! Ce decizie au luat jucatorii CFR-ului pentru meciul cu CSMS Iasi din weekend:

Salariile restante ale jucatorilor de la CFR Cluj nu au fost platite, in ciuda ultimatumului dat de antrenorul Vasile Miriuta.

Miriuta a anuntat ca jucatorii pregatesc o "rascoala" in cazul in care nu isi vor primi restantele care, in cazul unor jucatori, ajung si la 6 salarii.

Chiar daca banii nu au venit, Ionut Rada spune ca echipa se va prezenta la meciul din weekend, cu CSMS Iasi.

"Nu s-a pus niciodata problema sa nu ne prezentam la meciul cu Iasiul, ne prezentam! Deocamdata nimeni nu si-a depus memoriu, desi au trecut multe luni peste termenul regulamentar. Sper sa nu se ajunga acolo", a declarat Ionut Rada, conform cotidianului Gazeta Sporturilor.

Miriuta: "Rada e ca o femeie care trebuie sa nasca, mai are doua luni" :)

Antrenorul Vasile Miriuta a vorbit deschis despre situatia teribila in care se afla CFR Cluj, imediat dupa infrangerea cu Brasov, din urma cu doua etape.

In tensiunea dezvaluirilor facute de Miriuta, conferinta de presa a avut parte si de un moment amuzant, in care acesta a explicat, intr-o maniera proprie, cat de grava este situatia jucatorilor care nu si-au mai primit salariile din primavara.

"Rada Ionut e neplatit de 6 luni jumate, domnilor. E ca o femeie care trebuie sa nasca la 9 luni. Nu radeti, asta e adevarul, mai are doua luni si naste.", a spus Miriuta.

Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări. În Ilfov se introduc din nou restricții
BRAT

Modifică setările cookies