EXCLUSIV | "Marica a zis ca suntem previzibili?! Sa vina el sa joace atunci!" Alibec, NEGRU de suparare dupa 1-1 cu Irlanda de Nord: "I-am demolat si degeaba!"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 00:00
Data actualizarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 00:10

Alibec a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Radoi la debutul noului selectioner pe banca Romaniei.

Alibec a avut si o bara in finalul partidei. Atacantul a fost suparat rau dupa joc si l-a intepat inclusiv pe Ciprian Marica, invitat in studioul PRO TV pentru a comenta pe marginea jocului.

"Ne pare foarte rau, nu ma asteptam nicio clipa sa nu luam cele 3 puncte. Ce sa facem? Asta e fotbalul. Am ratat. Trebuia sa mai marcam o data si alta era soarta meciului. I-am dominat 90 de minute. A fost mingea numai la noi, dar asa e fotbalul, se intampla sa iei gol dintr-o ocazie. Mi s-a mai intamplat sa ratez, n-a vrut sa intre, nu stiu ce sa zic. E vina noastra, probabil. Speram sa ne intre tot contra Austriei. I-au demolat pe Norvegieni la statistica? Si noi i-am demolat pe Irlanda de Nord la statistica si degeaba...

Am jucat fotbal, toata echipa si-a dat viata pe teren. Mergem mai departe. S-a schimbat jocul nationalei, jucam asa cum ar trebuis a joace Romania. Zicea Marica de jocul Romaniei ca este previzibil? Sa vina el sa joace atunci! Mirel Radoi ne-a felicitat pentru efort. Era frumos sa batem si noi, si tineretul in seara asta", a spus Alibec la PRO TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!