EXCLUSIV! Dorinel Munteanu considera ca islandezii au planuit testele de pe aeroport! "E clar ca au facut intentionat ca sa ii sustraga de la concentrarea jocului!"

Islanda - Romania, semifinala playoff-ului pentru Euro, este programata joi, 8 octombrie, de la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de PRO TV.

Potrivit protocolului din Islanda, jucatorii romani au facut un test pentru coronavirus, iar rezultatele au fost prelevate de un laborator neacreditat UEFA. Din fericire toti jucatorii si antrenorii Romaniei sunt negativi la testul COVID, daor unul a singur test a iesit pozitiv. E vorba despre un membru al delegatiei, care nu face parte insa din staff si nici nu a fost contact direct cu jucatorii!

Cel mai selectionat jucator din istoria nationalei, Dorinel Munteanu, considera ca islandezii au facut acest lucru intentionat ca sa ii faca pe fotbalistii romani sa isi pierda concentrarea. De asemenea, el considera ca in acest meci nu avem nevoie de foarte multi jucatori cu talie, chiar daca nordicii sunt foarte puternici.

"Este clar ca ei trebuie sa fie puternici. E clar ca islandezii au facut intentionat povestea cu testele din aeroport ca sa ii sustraga de la concentrarea jocului, dar dupa cum am si eu informatii, ei sunt foarte concentrati.

Trebuie sa fim foarte atenti la fazele fixe pentru ca Islanda este foarte periculoasa la fazele fix, la fel cum toti nordicii sunt foarte periculosi la fazele fixe. Dar nu ne trebuie jucatori foarte inalti ca sa castigam dueluri aeriene de acest gen. Si Hanca poate sa o faca foarte bine si Stanciu daca i se cere. Mai sunt jucatori care pot sa faca marcaj. Punctul lor sunt fazele fixe, dar conteaza mai putin daca avem 5 sau 6 jucatori cu talie", a declarat in exclusivitate pentru PRO X, Dorinel Munteanu.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Recorduri de infectări şi decese, în Europa. Cehia ajunge la 12.000 de cazuri noi pe zi
BRAT

Modifică setările cookies