"Eu tin atat de mult la Hagi, dar daca el crede ca Ianis il va depasi, eu spun ca 30 de ani nu vom mai avea un jucator la nivelul lui!" Cine poate fi UNICUL LIDER al Romaniei la Euro 2016

Hagi il anunta pe Ianis viitor capitan si lider la nationala Romaniei. "Regele" sustine inca de pe acum ca Ianis il va depasi. Mircea Sandu nu este de acord cu aceasta idee.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Septembrie 2015, 22:09
Data actualizarii: Marti 08 Septembrie 2015, 22:13

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a vorbit in direct la Sport.ro despre viitorul nationalei Romaniei. Nu crede ca Ianis va reusi sa-si depaseasca tatal si spune ca Romania nu va mai da in urmatoarele trei decenii un jucator de nivelul lui Hagi:

"Eu tin atat de mult la Hagi, incat spun ca nu nu vom mai avea in 30 de ani un jucator la nivelul lui. Daca Gica Hagi crede ca Ianis il va depasi, ma bucur, e parintele lui si m-as bucura sa fie asa, dar eu nu cred ca in viitorii 30 de ani vom mai avea un Dobrin, un Balaci sau un Hagi.", a declarat Sandu.

Acesta vede un singur lider adevarat cu care Romania se poate prezenta la Euro 2016: Ciprian Marica. Atacantul a fost lasat in afara lotului pentru meciurile cu Ungaria si Grecia, din cauza problemelor de la club.

"Marica va fi lider la Euro 2016. El e singurul lider. Are valoare, are inteligenta, are personalitate. Daca ar fi 100% valid... nu vreau sa se supere nici Rat, dar este singurul lider. Un lider foarte bine pregatit, si sportiv, si colegial, mental.", a mai spus Sandu in direct la Sport.ro

Modifică setările cookies