Constelatia celor 12 Academia Hagi Cupa Natiunilor Danone 2015 Cupa Hagi Danone 2015

Constelatia celor 12 |"Micul Ramos", gata sa betoneze defensiva Romaniei! Superimagini cu inca unul dintre pustii minune descoperiti de Academia Hagi

Si tu joci fotbal? Ori esti parinte si ai un copil care iubeste fotbalul si e la fel de talentat ca pustii care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone? Trimite-ne AICI un clip cu el, iar la anul poate avea si el sansa de a intra in Constelatia celor 12. Citeste AICI mai multe despre Cupa Natiunilor Danone 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Septembrie 2015, 17:37
Data actualizarii: Luni 07 Septembrie 2015, 17:56

Constelatia celor 12. Intram pe ultima turnanta inaintea debutului la Cupa Natiunilor Danone, cel mai mare eveniment sportiv organizat pentru copiii pasionati de fotbal. Astazi, in episodul cu numarul 5, vi-l prezentam pe Gabriel Danuleasa, micul "Sergio Ramos" cu care Academia Hagi vrea sa dea lovitura la turneul final.

El este unul dintre pustii care vor sa faca Romania mare la Cupa Natiunilor Danone, care se va desfasura in Maroc, peste mai putin de doua luni.

Daca pana acum am avut ocazia sa cunoastem doar fotbalist de profil ofensiv, mici golgheteri (in curand mari), astazi vedem ce stie unul dintre pilonii apararii Academiei Hagi.

Gabriel Danuleasa a reusit sa castige competitia nationala alaturi de generatia 2003, iar acum se pregateste pentru turneul final al Cupa Natiunilor Danone, cel mai mare eveniment sportiv din lume organizat pentru copiii de pana in 12 ani.

Pentru "micul Ramos", participarea la turneul din Maroc reprezinta doar un prim pas catre indeplinirea marelui vis - acela de a deveni fotbalist profesionist.

"Cupa Hagi Danone inseamna munca mea de un an de zile. Cred in visul meu de a deveni fotbalist si cred in visul de a imbraca tricoul lui Real Madrid" - Gabriel Danuleasa.
 

Echipa mare a Romaniei poate merge la EURO, dar Romania mica e deja la Mondial! :)Academia Hagi va juca pentru tara noastra la Cupa Natiunilor Danone, din Maroc, în luna octombrie.Gabriel Danuleasa este "Sergio Ramos" al Academiei Hagi. Joaca fundas central in echipa micilor campioni ai Romaniei si marcheaza destul de des, ajutandu-si echipa mai ales la fazele fixe, la fel cum face idolul sau de la Real Madrid.Gabriel joaca de doi ani la "Academie", iar la Turneul Final din mai de la Constanta a marcat un gol important in faza grupelor si a asigurat echipei lui calificarea in semifinale. "Dula" tine cu Real Madrid si se bucura ca va reprezenta Romania la o competitie internationala de o asemenea importanta."Micul Ramos" spune ca, pentru el, Cupa Hagi Danone inseamna toata munca depusa in ultimul an si ca va da totul pentru o performanta de neuitat in Marrakech, la Danone Nations Cup.Tu cum te-ai simti daca ai juca pentru Romania? #DNC2015 #credeinvisultau

Posted by Cupa Hagi Danone on Monday, September 7, 2015

Vezi pe www.sport.ro/cupa-hagi-danone-2015 prezentarile tuturor pustilor care vor merge la Cupa Natiunilor Danone


Si tu joci fotbal? Ori esti parinte si ai un copil care iubeste fotbalul si e la fel de talentat ca pustii care ne vor reprezenta la Cupa Natiunilor Danone? Trimite-ne AICI un clip cu el, iar la anul poate avea si el sansa de a intra in Constelatia celor 12.

Citeste AICI mai multe despre Cupa Natiunilor Danone 2015.

Modifică setările cookies