Anunt OFICIAL despre transferul lui Ianis la Steaua! Hagi a vorbit in Gazzetta dello Sport despre noua BIJUTERIE a Romaniei

Anunt OFICIAL despre transferul lui Ianis la Steaua! Hagi a vorbit in Gazzetta dello Sport despre noua BIJUTERIE a Romaniei

Pentru Gheorghe Hagi, viitorul lui Ianis e clar. Pustiul sau va fi liderul nationalei Romaniei si va deveni un jucator din ce in ce mai important in fotbalul european.

'E mai bun decat mine!', spune Hagi despre fiul sau. Intr-un interviu acordat Gazzetta dello Sport, Gica Hagi spune totul despre fiul sau. Italienii abia asteapta sa-l vada in campionatul lor, dar Hagi le potoleste entuziasmul: "Maturizarea lui Ianis va decide momentul in care el va ajunge sa joace in Serie A!".

Hagi recunoaste ca Steaua l-a vrut pe Ianis, dar propunerea a venit prea tarziu. Pustiul a fost deja cumparat de Fiorentina in schimbul unui milion de euro.

"Ianis a fost cumparat de Fiorentina pentru un milion de euro. Pentru moment, ramane cu noi. E mai bun de cat bine. Are mult talent, are calitati tehnice si mentale. Creste din ce in ce mai mult. Acum trebuie sa confirme. E greu pentru un tanar, trebuie sa munceasca foarte mult in continuare. E un numar 10 perfect: da pase decisive, ia decizii repede, e bun cu ambele picioare, desi eu eram doar cu stangul, joaca bine ultima pasa, trage la poarta... A crescut 12 centimetri in ultimul an.

Il pun sa se uite la faze cu Johan Cruyff, ii vorbesc mult despre fotbal. E mai bun decat eram eu la varsta lui. Va fi capitanul Romaniei. Mi l-a cerut si Steaua, dar Ianis e deja al Fiorentinei. Pentru moment, continua sa creasca alaturi de noi. Apoi, maturizarea lui va decide daca va ajunge in Italia si cand o va face", a spus Hagi in Gazzetta dello Sport.

Citeste si:SteauaIanis Hagi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies