"Ei au INVIAT nationala Romaniei!" FIFA scrie despre cei doi oameni care pot duce nationala la Mondial! Cine-i "vizionarul" si cine-i "antrenorul"

"Ei au INVIAT nationala Romaniei!" FIFA scrie despre cei doi oameni care pot duce nationala la Mondial! Cine-i "vizionarul" si cine-i "antrenorul"

Forul international dedica astazi un articol revenirii nationalei Romaniei.

La 20 de ani distanta de la ultima Cupa Mondiala la care a participat nationala Romaniei, doi dintre jucatorii care au participat la acea perioada fantastica pentru fotbalul romanesc pun acum umarul pentru "invierea nationalei Romaniei", scrie site-ul oficial al UEFA.

5 calificari consecutive ratate la Mondial - nationala Romaniei este insa acum in revenire, fiind pe cea mai buna pozitie in clasamentul FIFA din ultimii 2 ani. Iar cei de la FIFA scriu ca revenirea nationalei se datoreaza lui Cosmin Contra si Gica Hagi.

Antrenorul: Cosmin Contra. De cand a devenit selectioner, Contra a castigat 6 meciuri din 10 si a pierdut o singura partida. De asemenea, site-ul FIFA scrie si de performanta nationalei de tineret care este aproape de calificarea la primul Campionat European din 1998!

Vizionarul: Gica Hagi.
Contributia lui Gica Hagi se extinde dincolo de reusitele fiului sau, Ianis, cel care marca direct din corner impotriva Bosniei un gol care ofera mari sperante pentru viitorul nationalelor Romaniei. Viitorul a devenit o adevarat pepiniera pentru echipele nationale, atat cele de tineret cat si cea mare, mai scrie site-ul FIFA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies