andrei ciobanu JO Tokyo 2020 olimpiada Romania U23 Valentin Gheorghe Fotbal intern Tricolorii si-au stabilit numerele pentru turneul olimpic! Cine e "noul Hagi" din lotul deplasat de Mirel Radoi la Tokyo

Tricolorii si-au stabilit numerele pentru turneul olimpic! Cine e "decarul" din lotul deplasat de Mirel Radoi la Tokyo

Nationala U23 a Romaniei spera sa faca o figura frumoasa la Olimpiada.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 17:26
Data actualizarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 17:31

Romanii au avut parte de noroc la tragerea la sorti si vor juca intr-o grupa accesibila, cu reprezentativele similare din Honduras, Coreea de Sud si Noua Zeelanda, evitand numele grele precum Spania, Argentina, Brazilia, Germania sau Mexic.

Baietii pregatiti de Mirel Radoi si-au ales si numerele de joc, iar tricoul cu numarul 10 va fi purtat de Andrei Ciobanu, de la Farul. George Ganea ii calca pe urme tatalui sau si va juca cu numarul 9, iar convocarea surpriza al lui Valentin Gheorghe i-a adus acestuia si numarul favorit, 11.

Sigur, nu joaca numerele de pe tricou, insa acestea pot da o senzatie de cunoastere a tipului de jucator si a calitatiilor pe care acesta le poseda dupa cifra de pe spate, iar Andrei Ciobanu a dovedit la nationala de tineret ca poate sa fie un conducator de joc foarte bun pentru acest nivel.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!