După ce au jucat umăr la umăr, Ilie Dumitrescu l-a descris pe Gică Hagi în trei cuvinte

Ilie Dumitrescu Gica Hagi meciul de adio al Generatiei de Aur Nationala
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2024, 14:55
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2024, 14:55

Ilie Dumitrescu a adus un val de laude pentru foștii săi colegi după meciul de retragere al Generației de Aur.

Într-o seară plină de emoție și amintiri, echipa "Generației de Aur" a României a reușit să învingă echipa "World Stars" cu scorul de 3-2, într-un meci amical disputat pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de spectatori. Evenimentul a fost organizat pentru a celebra contribuțiile și succesele "Generației de Aur" a fotbalului românesc.

Ilie Dumitrescu, val de laude la adresa colegilor

Gică Hagi a fost lăudat în mod special de "Mister" Dumitrescu, care l-a descris drept un jucător „rar și unic” și cel mai bun din istoria fotbalului românesc. Chiar și la vârsta sa și cu câteva kilograme în plus, Hagi a impresionat pe teren.

"Hagi este rar, din punctul meu de vedere cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc și s-a văzut, chiar și la vârsta lui și ceva kilograme în plus, e unic" a declarat Ilie Dumitrescu, după meci.

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oțelul Galați a primit și el aprecieri, Ilie Dumitrescu a ținut să menționeze că s-a descurcat excelent pe partea stângă.

"Pe mine m-a impresionat Munteanu, a fost singur pe partea stânga, n-am coborât niciodată cu adversarul, era tot timpul 2 contra 1 la el acolo, s-a descurcat foarte bine Dorinel", a continuat Dumitrescu.

Miodrag Belodedici a fost descris ca fiind „nemaipomenit”, iar Răzvan Prodan, fiul regretatului Daniel Prodan, a fost remarcat pentru performanța sa.

"Belo nemaipomenit. Răzvan, băiatul lui Prodan, perfect, Petrescu s-a chinuit și el pe acolo puțin..", a continuat fostul internațional.

Generația de Aur - World Stars 3-2

Într-o seară memorabilă pentru fotbalul românesc, echipa "Generației de Aur" a învins echipa "World Stars" cu scorul de 3-2, într-un meci disputat pe Arena Națională în fața a peste 50.000 de spectatori. 

Scorul a fost deschis de către echipa "World Stars", în minutul 21, după ce Giorgos Karagounis i-a livrat o pasă precisă brazilianului Rivaldo. Fostul atacant a înscris din prima, la colțul lung, fără să stea pe gânduri. Al doilea gol al partidei avea să fie tot de partea oaspeților, cu Goran Pandev în prin-plan, în minutul 28.

În finele primei reprize, Gică Hagi l-a găsit pe Basarab Panduru, ce se afla într-o poziție promițătoare. Fostul internațional a trimis un șut elegant la care Dida a putut rămâne doar spectator.

În actul secund, în urma unui penalty în minutul 64, Gică Hagi a reușit să egaleze, iar Costel Gâlcă a adus victoria Generației de Aur în minutul 72, cu o lovitură de cap, în urma unui joc de pase a antrenorilor actuali din Superliga României (Dorinel Munteanu - Gică Hagi - Costel Gâlcă).

Cum au arătat echipele de start

  • Generația de Aur: Prunea - Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu - Sabău, Lupescu, Popescu, Dumitrescu - Răducioiu, Hagi
  • World Stars: Dida - Maicon, Panucci, Djukic, Candela - Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo - Stoichkov, Nuno Gomes
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!