Florin Bratu, cea mai tare glumă după ce l-a văzut pe Ilie Dumitrescu în meciul Generației de Aur: "Mister, modest!"

Florin Bratu Generatia de aur Ilie Dumitrescu Fotbal intern Florin Bratu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2024, 11:08
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2024, 11:12

Generația de Aur a învins o selecţionată mondială cu scorul de 3-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, la meciul de retragere.

  • Au marcat: Basarab Panduru (40), Gheorghe Hagi (63 - penalty), Constantin Gâlcă (72), respectiv Rivaldo (21), Goran Pandev (28).

Fostul dinamovist Florin Bratu (44 de ani) a urmărit meciul Generației de Aur și a glumit pe seama ovoluției lui Ilie Dumitrescu.

"Mister Ilie, modest. Oricum, a rezistat 20 de minute, zicea că poate joacă 5-10 minute", a spus Bratu, potrivit Digisport.

Cea mai mare performanţă a echipei naţionale de fotbal a României a fost sfertul de finală de la Cupa Mondială din SUA 1994, când "tricolorii" au pierdut la loviturile de departajare cu 4-5 în faţa Suediei, după ce în optimi au eliminat vicecampioana mondială Argentina, cu 3-2.

Lotul Generației de Aur la meciul de retragere

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea

Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie

  • Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!