Mihai Stoica edward iordanescu Nationala

Dilema lui Mihai Stoica în legătură cu selecționerul Edward Iordănescu: „Nu înțeleg! Ai o mare problemă când ajungi să faci asta” 

Naționala României se luptă pentru a evita ultimul loc din grupa Nations League, astfel că e obligată să câștige cu Bosnia și Herțegovina. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 21:27
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 21:31

„Tricolorii” au o singură victorie și o remiză până la meciul cu Bosnia și Herțegovina și ocupă ultimul loc în grupă. În cazul în care România nu învinge, atunci ar retrograda în Liga C a Nations League, având nevoie de o victorie și ca Finlanda să obțină cel mult o remiză din duelul cu Muntenegru. 

După primele rezultate din Nations League s-a discutat despre postul lui Edward Iordănescu (44 ani), însă Federația și-a arătat încrederea în selecționer. Tehnicianul a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului și a spus că se va face o analiză după ce se încheie Nations League pentru a vedea care sunt deciziile luate în viitor și dacă va mai rămâne pe banca tehnică. 

Mihai Stoica „taxează” discursurile lui Edward Iordănescu de la conferințele de presă 

Mihai Stoica, cel cu care Iordănescu a colaborat în perioada petrecută la FCSB, a vorbit despre selecționer și a spus că nu înțelege de ce, în ciuda faptului că personal este diferit, alege să se schimbe în momentul conferințelor. 

„Voi face niște eforturi foarte mari să fiu obiectiv. Mereu m-am considerat, dacă nu un campion al obiectivității, măcar un vicecampion, că tot lucrez la FCSB. Acum, prima parte a cuvântului meu voi fi foarte serios. Nu înțeleg de ce Edi, care este un băiat foarte simpatic în viața de zi cu zi, haios, spiritual, super și foarte bun om, știe foarte mult fotbal, nu am lucrat mult cu el, îl cunosc de foarte mulți ani, îl cunosc mai mult ca persoană decât ca tehnician, de ce trebuie să fie altul în conferințele de presă?

Pentru că în momentul în care ajungi să vorbești despre tine la persoana a treia ai o mare problemă emoțională, ca să fiu cât se poate de tandru”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Modifică setările cookies