"Dacă face figuri din astea, să meargă și să ia echipa Ungariei!". Ilie Năstase, răspuns categoric pentru Boloni

Laszlo Boloni (68 de ani) părea favorit clar pentru banca naționalei României, însă antrenorul a ezitat să ofere vreun răspuns Federației.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 11:34
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 11:52
Din articol

Răspunsul lui Boloni pentru Federație nu a mai venit, iar în presă a apărut informația potrivit căreia antrenorul nu a fost mulțumit de anumite condiții și a decis să refuze. Cu toate acestea, fostul internațional susține că "discuțiile cu FRF nu sunt nici închise, nici deschise", iar în "4-5 zile va explica totul".

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Ilie Năstase a comentat subiectul selecționerului României, mărturisind că nu înțelege refuzurile venite din partea tehnicienilor căutați pentru acest post.

"Mie mi se pare ciudat că cineva care este antrenor să fie selecționer. Dacă cineva se gândește dacă să fie sau nu antrenorul României, cu acel om nu mai discut. Cine vrea să o ia, să vină cu plăcere și cu pasiune pentru ceea ce face. 

Dacă face figuri din astea, să meargă și să ia echipa Ungariei. Mai vorbește perfect și limba!", a declarat Ilie Năstase, ca replică a ceea ce Boloni a declarat în urmă cu trei ani. 

Ce a declarat Boloni

„Eu cred că pe Nadia nimeni, în niciun domeniu sportiv, nu poate s-o atingă! Ca performanţă, pentru ceea ce a adus în lume. Era ceva unic. Simona Halep este o tenismenă care câştigă turnee, e numarul 1 mondial. Nici nu ştiu cu cine poţi s-o compari pe Nadia, poate cu Patzaichin.

Hagi ce a câştigat? Iar intrebarea asta… Am zis poate cu Patzaichin. Şi Ilie Năstase a fost cineva într-un anumit fel, dar nu a fost acolo. Acolo, sus, au fost mai mulţi, Borg şi altii. Nadia Comăneci a fost unică! Patzaichin, la fel. Eu nu vreau să ştirbesc meritul cuiva. Halep s-ar putea să fie numărul 1 în tenis în România, chiar şi peste Năstase, dar îi va fi greu să ajungă Steffi Graf sau Martina Navratilova sau Serena Williams.

Părerea mea este că e o sportivă deosebită, este o valoare a sportului românesc şi a sportului mondial. Dar nici eu nu sunt de acord cu exagerările nici faţă de ea, nici faţă de alţii”, a spus Boloni la momentul respectiv, conform gsp.ro.

Modifică setările cookies