Nationala

Burleanu i-a făcut patru oferte lui Boloni! Detalii de la negocierile cu FRF

Negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF sunt în impas.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 22:41
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 22:58

Antrenorul care l-a dat fotbalului pe Cristiano Ronaldo a negociat cu FRF venirea la echipa națională. După ce a ajuns la București și a discutat, acesta a plecat la Târgu Mureș, iar mai apoi nu a mai răspuns la telefon.

Andrei Vochin susține că Boloni a primit patru oferte de la Răzvan Burleanu, iar acesta nu a oferit încă un răspuns, fiind lângă familie, în orașul natal. FRF a continuat între timp și discuții cu alți potențial selecționer, Edward Iordănescu și Adrian Mutu fiind pe listă.

Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns. 

Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. – care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui.

Ţinând cont că te gândeşti la binele naţionalei, atunci trebuie să fii precaut când alegi persoana care să conducă destinele naţionalei. Trebuie să ţii cont de toate necunoscute şi să fii încredinţat că ai ales. Dacă te uiţi în oglindă să zici că ai ales situaţia cea mai bună în contextul dat”, a declarat Andrei Vochin, conform as.ro.

Boloni ar putea ajunge la al doilea mandat de selecționer al României, după ce a mai stat pe banca ”tricoloră” între 2000 și 2001. Nancy, Sporting Lisabona, Stade Rennais, Monaco, Al-Jariza Standard Liege, Al-Wanda, Lens, PAOK,, Al-Khor, Ittihad, Royal Antwerp, KAA Gent sau Panathinaikos sunt echipele antrenate de acesta în carieră.

Modifică setările cookies