Cel mai UMIL star din fotbal a "comis-o" din nou! S-a prezentat la 6 dimineata la nationala, cu 6 ore inaintea colegilor!

Cel mai UMIL star din fotbal a "comis-o" din nou! S-a prezentat la 6 dimineata la nationala, cu 6 ore inaintea colegilor!

E campion mondial, dar nu isi pierde concentrarea! 

N'Golo Kante e considerat cel mai umil star din fotbalul mondial. Campionul mondial cu nationala Frantei in 2018 s-a prezentat in aceasta dimineata la convocare la 6 dimineata, cu 6 ore inainte de ora stabilita si la care au si ajuns colegii sai. Kante jucase cu mai putin de 12 ore inainte in Premier League cu Chelsea.

Potrivit L'Equipe, Kante a vrut sa fie sigur ca nu intarzie, iar din acest motiv s-a prezentat la datorie cu 6 ore mai devreme.

Mijlocasul provine dintr-o familie saraca si a ramas cu picioarele pe pamant chiar si dupa ce a dat lovitura. Chelsea i-a prelungit recent contractul si i-a oferit o marire consistenta de salariu, pana la 18 milioane de euro pe an. Cu toate astea, Kante conduce un Mini. 

Dupa finala Cupei Mondiale cu Croatia, Kante a ezitat sa faca poze cu trofeul in brate si a fost mai mult fortat de catre colegii sai. 
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicamentul experimental pentru tratamentul coronavirusului care se testează și la noi. Este dezvoltat în Coreea de Sud
BRAT

Modifică setările cookies