Cel mai UMIL star din fotbal a "comis-o" din nou! S-a prezentat la 6 dimineata la nationala, cu 6 ore inaintea colegilor!

NGolo Kante Chelsea Franta Kante preliminarii EURO 2020 Nationala Cel mai UMIL star din fotbal a "comis-o" din nou! S-a prezentat la 6 dimineata la nationala, cu 6 ore inaintea colegilor!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Martie 2019, 18:41
Data actualizarii: Luni 18 Martie 2019, 18:46

E campion mondial, dar nu isi pierde concentrarea! 

N'Golo Kante e considerat cel mai umil star din fotbalul mondial. Campionul mondial cu nationala Frantei in 2018 s-a prezentat in aceasta dimineata la convocare la 6 dimineata, cu 6 ore inainte de ora stabilita si la care au si ajuns colegii sai. Kante jucase cu mai putin de 12 ore inainte in Premier League cu Chelsea.

Potrivit L'Equipe, Kante a vrut sa fie sigur ca nu intarzie, iar din acest motiv s-a prezentat la datorie cu 6 ore mai devreme.

Mijlocasul provine dintr-o familie saraca si a ramas cu picioarele pe pamant chiar si dupa ce a dat lovitura. Chelsea i-a prelungit recent contractul si i-a oferit o marire consistenta de salariu, pana la 18 milioane de euro pe an. Cu toate astea, Kante conduce un Mini. 

Dupa finala Cupei Mondiale cu Croatia, Kante a ezitat sa faca poze cu trofeul in brate si a fost mai mult fortat de catre colegii sai. 
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!