VIDEO EXCLUSIV ”Ce vă poate face să preluați naționala României?”. Jose Mourinho a răspuns imediat

Jose Mourinho Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 08:42
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 08:44

Jose Mourinho (61 de ani) este liber de contract din luna ianuarie, de la despărțirea de AS Roma.

”Galonatul” antrenor portughez a venit în România pentru meciul de ”adio” al Generației de Aur împotriva selecționatei World Stars (sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe PRO TV și VOYO).

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV, Jose Mourinho a fost întrebat ce l-ar putea convinge să preia postul de selecționer al României, ocupat de mai bine de doi ani de Edward Iordănescu (45 de ani).

Jose Mourinho: ”Destinul meu este să fiu selecționerul Portugaliei”

”The Special One” a oferit un răspuns elegant. A spus că portughezii ar fi foarte supărați pe el dacă va cânta imnul unei alte țări.

„Cred că vor fi foarte supărați pe mine cei din Portugalia. Destinul meu este să fiu selecționerul Portugaliei. Când voi obosi să antrenez echipe de club, dar n-am obosit... deci vor fi nevoiți să aștepte puțin. 

Dar dacă voi antrena o altă națională în afară de Portugalia... dacă voi cânta imnul unei alte țări, ei nu vor fi fericiți”, a spus Jose Mourinho, în exclusivitate pentru PRO TV.

VIDEO - Jose Mourinho, întrebat direct despre naționala României

De-a lungul carierei sale, Jose Mourinho le-a antrenat pe Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham Hotspur și AS Roma.

Lusitanul a reușit să câștige de două ori trofeul UEFA Champions League. Mai întâi, portughezul și-a adjudecat UCL cu FC Porto în 2004, ca șase ani mai târziu să câștige din nou cu Inter Milano.

De tri ori campion în Premier League, Jose Mourinho nu a fost niciodată selecționer al unei echipe naționale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!