FOTO Ilie Dumitrescu s-a fotografiat alături de Jose Mourinho, iar antrenorul portughez a reacționat imediat

Ilie Dumitrescu Jose Mourinho Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 00:09
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 10:39

Jose Mourinho a venit în România pentru a lua parte la meciul de adio al Generației de Aur.

Meciul de adio va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct la Pro TV și pe platforma VOYO, dar va putea fi urmărit și în format LIVE TEXT pe www.sport.ro și pe Facebook Sport.ro.

Ilie Dumitrescu s-a fotografiat alături de Jose Mourinho, iar antrenorul portughez a reacționat imediat

Ilie Dumitrescu s-a fotografiat la dineul organizat pentru Generația de Aur + vedetele internaționale aduse în România vineri seară alături de Jose Mourinho.

Lusitanul va fi antrenorul echipei World Star din cadrul evenimentului din weekend. Mourinho a antrenat ultima dată la AS Roma, pe care a părăsit-o în ianuarie 2024.

”Sunt onorat să stau lângă unul dintre cei mai buni antrenori din lume, The Special One, Jose Mourinho”, a scris Ilie Dumitrescu pe rețelele social media.

În doar câteva minute, postarea fostului internațional român a strâns sute de reacții. În prima oră, fotografia a fost apreciată de nu mai puțin de 2500 de persoane.

”Mândru să fiu alături de Generația de Aur. Jucători de top și oameni mișto. Felicitări pentru 1994”, a fost mesajul lui Mourinho regăsit în secțiunea de comentarii de la postarea lui Ilie Dumitrescu de pe Instagram.

Lotul României la meciul de adio

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea

Fundași: Gică Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie

Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Medic: Pompiliu Popescu 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!