Nationala

Ce a declarat Ladislau Boloni despre posibilitatea de a reveni la echipa națională de fotbal 

România s-a impus cu Armenia, scor 1-0, victorie care i-a dat posibilitatea să urce pe locul 2 în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 15:34
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 15:47

La finalul partidei cu Armenia, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat, declarând la conferința de presă că după ultimele două meciuri din grupă se va despărți de echipa națională. 

Unul dintre numele vehiculate ca posibil înlocuitor pentru Rădoi este și Ladislau Boloni, însă aceasta a preferat să nu comenteze nimic pe subiect, explicând doar că și-ar dori să revină în fotbalul românesc la un moment dat.

"Eu aș vrea să revin cândva în fotbalul românesc. Momentul încă nu a sosit. Aici intervin și vă opresc, pentru că, din experiența mea, e mai bine să vorbesc. Mie îmi place de băiatul acesta, dar aș vrea să reușească.", a declarat Boloni la DigiSport.

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!” 
 

„E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!", a declarat Rădoi după meciul cu Armenia. 

Modifică setările cookies