”Nu vrea să stea? Lasă-l, mă, nene, să plece!”. FRF, încurajată să nu tragă de Rădoi

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională după meciurile din luna noiembrie, cu Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare). 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 13:40
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 13:50

Selecționerul va ajunge la finalul contractului și nu are de gând să continue la FRF. Dumitru Dragomir, care l-a propus pe Victor Pițurcă pe postul de selecționer dacă România se va califica la baraj, a analizat situația lui Mirel Rădoi.

Dragomir: ”Rădoi nu vrea să stea? Lasă-l, mă, nene, să plece, mă!

„Dacă așa e contractul... cine a făcut contractul a greșit. E opțiunea lui Rădoi. Părerea mea este că, dacă el așa vrea, nu e nimic de făcut, să-l lăsăm să-și termine contractul. Federația, normal ar trebui să încerce să dea opiniei publice un răspuns, să încerce să-l convingă pe domnul Rădoi să continue, dacă merită. Dacă nu merită, să-i dea drumul. Este omenește, măi, oameni buni!

Își termină contractul și nu vrea să stea? Lasă-l, mă, nene, să plece, mă! Ce să ai cu el? Îi mulțumești, îi dai o primă și îl lași să plece.

Dacă îl dădeau afară, cum era? A început campania foarte prost, fie vorba între noi. A avut performanțe la echipa U21. Federația l-a pus la națională în urma unor rezultate de la tineret, că altfel nu-l punea, că nu avea nici licența PRO. 

El a început campania prost, după un insucces total. A schimbat peste 60 de jucători, văd că s-a oprit la 15-16, foarte bine, așa trebuia să facă de mult”, a spus Dumitru Dragomir, la PRO X.

După victoria cu Armenia și înfrângerea Macedoniei de Nord în fața Germaniei, scor 0-4, România a ajuns pe locul doi în Grupa J, la doar un punct distanță de urmăritoare. ”Tricolorii” nu își permit pași greșiți în noiembrie, când vor întâlni Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare).

Programul naționalei României în luna noiembrie:

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 21p

2. România 13p

3. Macedonia de Nord 12p

4. Armenia 12p

5. Islanda 8p

6. Liechtenstein 1p

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies