Mirel Rădoi, din nou la FCSB? Cum ar putea fi posibil un asemenea scenariu: "Trebuie să fie mândră!"

România s-a impus cu Armenia, scor 1-0, victorie care i-a dat posibilitatea să urce pe locul 2 în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 11:22
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 11:36

La finalul partidei cu Armenia, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat, declarând la conferința de presă că după ultimele două meciuri din grupă se va despărți de echipa națională. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Dorin Goian a comentat anunțul făcut de Mirel Rădoi, discutând și despre posibilitatea ca acesta să revină la un moment dat la FCSB. 

"Eu cred că FCSB trebuie să fie mândră dacă va avea din nou șansa să lucreze cu Mirel Rădoi din funcția de antrenor principal. Nea Gigi este nașul lui Mirel, se mai spun lucruri la supărare, amândoi sunt doi orgolioși, dar eu sunt sigur că și Mirel, în adâncul sufletului, îi poartă un respect deosebit lui Nea Gigi. Nașul e naș! Nu se pot șterge atât de ușor atât de multe momente frumoase petrecute într-o perioadă atât de lungă.", a declarat Dorin Goian la PRO X

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!” 
 

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii patru ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători”, a spus Mirel Rădoi la conferință. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies