VIDEO EXCLUSIV Petrescu s-a enervat și a plecat de la interviu, după ce a fost întrebat de națională: ”Azi e 20 decembrie?”

Dan Petrescu s-a enervat și a plecat de la interviul de după meciul CFR Cluj - Jablonec 2-0, după ce a fost întrebat despre postul de selecționer.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 22:10
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 22:24

Mai întâi, antrenorul a comentat prestația elevilor săi. Petrescu este de părere că CFR Cluj ar fi meritat mai multe puncte în grupa de Conference League. 

„Cred că ați văzut și voi că am jucat cu o echipă foarte bună, solidă, care face pressing, cu intensitate, nu a fost ușor. În cupele europene, orice meci este foarte greu. Am avut și noi puțină șansă în Europa, am marcat după o acțiune extraordinară a lui Manea. Știam că vor risca, știam că vor fi spații.

Dan Petrescu a plecat de la interviu după ce a fost întrebat despre națională

Au avut niște ocazii pe final. Dacă am fi luat gol, eram puțin supărat. Așa e 2-0, meci perfect, ne-am trezit puțin cam târziu. Merită și băieții o victorie, nu cred că meritam 4 puncte în această grupă, cel puțin 6 sau 7. 

Știți și voi cum a fost primul meci, venisem de câteva zile. Important e că am câștigat azi. Eu l-am adus pe Debeljuh la CFR Cluj, nu altcineva. Toate achizițiile au fost făcute de Dan Petrescu. Pentru Debeljuh eu am decis, de aceea am fost eu supărat pe el. Când m-am întors nu era jucătorul pe care îl voiam eu. Iată că astăzi a jucat foarte bine, și Denis a intrat bine, nu era ușor nici pentru el. Atitudinea a fost bună, chiar dacă a greșit câteva mingi. 

Vor fi trei meciuri în șapte zile, nu va fi ușor, băieții nu sunt roboți. Trebuie să aleg cea mai în formă echipă. Nu știu dacă Omrani va fi recuperat”, a spus Petrescu, la interviu.

La final, Petrescu a fost întrebat dacă a fost contactat de Federația Română de Fotbal, având în vedere zvonurile cum că Mutu ar fi favorit pentru preluarea postului de selecționer.

„Ce treabă am eu la meciul ăsta cu întrebarea asta? Azi e 20 decembrie? Mulțumesc, seară bună!”, a reacționat antrenorul.

Modifică setările cookies